Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ikinizede geçmiş olsun. Havalar çok soğudu incede olsa uzun kollu giyin uyurken akşamları hırka giyin bu hava tam hastalık havası
Walla ya hic sorma hissetmiodumda artik uzun kollu giyiom bn ayagimda corap napiyim ceklim kaydi icimden hic bisey yapmk gelmio resmen 😔 bide dun dusda dustum ohmis sol bacagim popom fln agrio hep 😂😂😂😂😂😂

Kizlar 3 tane on numaralik sorum var birincisi rahim filmi cekilenlerin tutma ihtimali oluomus bu ay cekildigime gore bnde sizce 2 gunde bir mi 3 gunde birmi yoksa telefondaki uygulamaya goremi iliski olmali ?
2.sorum dusan adetimin duzensiz oldugunu ne zmn olucagini tam bilmiorum uygulamaya gore 4 veya 5 i gozukuo ayin flo die bi uygulama genelde onunki tutuomu hani duzene girerse rahim filminden sonra duzene giriomus bu ay 2 kez adet gordugum icin hangisininkinin baslangicini sayacagimi bilmiom cunku ?
3.sorum ise hayaller ile ilgili birgun nasibimiz olurda annemin tabiri ile yawru kuşlarimiz olursa ismini ne koymak isterdiniz bn kiz olursa meleksu erkek olursa mertcan ismini cok istiorum cok begendigim isimler gerci kur'an da mertcan gibi bi isim varmi yada bu iki ismin anlami ne bilmiorum cocuklugumdan beri begendigim isimler .🥰🥰🤲🤲🤲🤲🐦
Filim çektirdiğim ay ben ilişkiden uzak durdum. Okuduğum kadarıyla o ay hamile kalanların bebeğinin kalbi atmamış hep kürtaj olmuşlar en sağlıklısı ikinci ay değerlendirmek diye düşünüyorum 2.ben film çekildiği ay bir iki gün erken oldum adet düzenim değişmedi.

Filim çektirdiğim ay ben ilişkiden uzak durdum. Okuduğum kadarıyla o ay hamile kalanların bebeğinin kalbi atmamış hep kürtaj olmuşlar en sağlıklısı ikinci ay değerlendirmek diye düşünüyorum 2.ben film çekildiği ay bir iki gün erken oldum adet düzenim değişmedi.
Hmm ama herkez iliski olmasindan yana bide internette arastirdigim kadariyla ve doktorlara gore verdikleri ilac gebelige zararli degil yararliymis tutunmasi vs zaten ilac akip gidio radyasynda 15 gun snra atiliomus bnm on bes gunu gecti tam tersi ozellikle iliski die duydum 🤔🤔

Saglikliysa hayrlisiyla versn insllh.
Gecen hafta p.tesi gitmistm. Zor da olsa gormustu kucuk bisy. Persmbye randevu aldm ozelden insllh ii bi dr cikr karsima. Daha bebk var mi yok mu varsa da kalbi atio mu hic bilmiorm. 😑 cok merk ediorm. Cok istaszm hep bi mide bulanmasi var. Bos gebelk deildir dimii 🤔
Canım senin değerlerin güzel artiyordu.mide bulantısı da sağlıklı gebeligin habercisi.kac haftalık olsun sen.aslinda kesenin artık rahat görülmesi gerekiyor degilmi.ama bazılarında daha geç gorunuyormus.senin kan değ. de zaten güzel artiyordu merak etme geliyor bebisin🤗

kızlar adet olduuuuum😐 hamile gibiydim sanki .ya 2 gün önden geldi hiç günü sasmayan adetim.demek ki akinti takibim çok doğruymuş.yumurtlama erken oldu bu ay.yum doneminde her gün iliski denedim.ama ilk defa ilişki olduğu halde hamile kalamadım.bu durumda her gün yapmayin😅

Hmm ama herkez iliski olmasindan yana bide internette arastirdigim kadariyla ve doktorlara gore verdikleri ilac gebelige zararli degil yararliymis tutunmasi vs zaten ilac akip gidio radyasynda 15 gun snra atiliomus bnm on bes gunu gecti tam tersi ozellikle iliski die duydum 🤔🤔
Canım ben o ay dikkat ettim radyasyon bebeği etkiliyormuş. O ay hamile kaldım diyenleri de bu şekilde duydum sağlıklı olanlarda vardır muhakkak

kızlar adet olduuuuum😐 hamile gibiydim sanki .ya 2 gün önden geldi hiç günü sasmayan adetim.demek ki akinti takibim çok doğruymuş.yumurtlama erken oldu bu ay.yum doneminde her gün iliski denedim.ama ilk defa ilişki olduğu halde hamile kalamadım.bu durumda her gün yapmayin😅
Kaç gün sürdü akıntı takibiniz bilgi verir misin

KIZLAAAAARRR COK IYI HABERLERIM VAR BASTA @15yusra11 ARKADASIMIZDANNNNN VE DE SIZIN DESTEKLERINIZDEN DOLAYI COK COK TESEKKUR EDERIM RABBIIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH😍😍😍😘HEPINIZDEN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN😍😘🤗GELELIM SAADETE @15yusra11 ARKADSSIMIZIN VESILESI ILE BUGUN BASKA BIR DOKTORA DAHA GITTIK VE SIMDI CIKTIK DOKTORDAN GAYET OLUMLU KONUŞTU YUMURTALARIMI BILE SAYDI😂😍😘 VEEE ASILAMAYA BUGUN BASLIYORUZ . HERSEY DE BIR HAYIR VARDIR
yaaa kuzum bak ne dedım sana ben gördun mu :halay:

Günaydın kızlar🤗🤗 Benim adetim bitti eve döndüğümde çalışmalara devam bir umut yğrasıyoruz işte😭 takmıcam bu ay kendime söz verdim zaten.. Eşimde sperm testi vercek cumartesi bakalım☺️☺️☺️

Anladım canım adette başlıyo olabilir benimde öyle başladı geçen.. canım bebek düşünüyorum genel muane olcam de seni altan muane ediyo yumurtalıklara bakar kist varmı yokmu :)
Arada böyle oluyor arada direk geliyor himm anladim canim bakım yarın bat günü ne olacak bence terli gelicek önden lekesi geldi zaten ayın 3 üne randevu aldım bakalim ne diyecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X