- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Hadii insallah goll sevincini sizle paylasirim bol gollu gunler hepimizeEniştenin attığı gol olmuştur inşallahteste devam büyük ihtimal dahada koyu olacak
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadii insallah goll sevincini sizle paylasirim bol gollu gunler hepimizeEniştenin attığı gol olmuştur inşallahteste devam büyük ihtimal dahada koyu olacak
![]()
En az yarım saat sırt üstü uzanman lazım cnm ve çok sıcak suyla banyo yapmaHamis kalmak icin iliski ve sonrasinda ozel bisey yapmam lazim mi? Yoksa hadi tamam oldu diyip kalkmam mi lazim?
Güzel haberlerle gel cnmHadii insallah goll sevincini sizle paylasirim bol gollu gunler hepimize![]()
Ama canim sigara istiyo benim bu isten sonra hay AllahimEn az yarım saat sırt üstü uzanman lazım cnm ve çok sıcak suyla banyo yapma
Hahaha bunuda ilk duydumAma canim sigara istiyo benim bu isten sonra hay Allahim![]()
Aminn bitanemmm Allahim isteyen herkese nasip etsin hayirli evlatlar versin saglikli bebislerimiz olsun kimsenin kucagi bos kalmasin kimsede evlat acisi yasamasinGüzel haberlerle gel cnm![]()
Bebis oldu desinler zaten direk sigaralar birakilcak esimde birakcakmis sanki o hamile kalcakHahaha bunuda ilk duydumyavrum bebiş istiyorsan sigara zaten zararlı sabredersin yarım saatçik
Bende bundan bahsediyordum
Yürekten aminnn kuzum Rabbim duysun sesiniAminn bitanemmm Allahim isteyen herkese nasip etsin hayirli evlatlar versin saglikli bebislerimiz olsun kimsenin kucagi bos kalmasin kimsede evlat acisi yasamasin![]()
Sigaranın spermlere gercekten cok zararı varmıs kuzum direkt onları öldürüyormus bencede bıraksınBebis oldu desinler zaten direk sigaralar birakilcak esimde birakcakmis sanki o hamile kalcak![]()
Kız fırsattan istifade bıraksın işte ne güzel Alişan karısıyla birlikte hamile gibi kilo aldı belki senin kocada öle olacaktırBebis oldu desinler zaten direk sigaralar birakilcak esimde birakcakmis sanki o hamile kalcak![]()
İnsallah bitanemm insallahYürekten aminnn kuzum Rabbim duysun sesini
Ustalik eseri diyosunSigaranın spermlere gercekten cok zararı varmıs kuzum direkt onları öldürüyormus bencede bıraksındiger bebek daha güclü olur
![]()
Ben anlamadıBende bundan bahsediyordum![]()
Benimkide kesin oyle olucak asiri hevesli dusunmuyodum daha beni bile ikna etti iki gunde bir yanima yaklasan adam hergun gelmeye basladi cocuk var ya isin ucundaKız fırsattan istifade bıraksın işte ne güzel Alişan karısıyla birlikte hamile gibi kilo aldı belki senin kocada öle olacaktır![]()
Beni burda bırakıp mı gitcenBen gidiyorum koca uyudu sizden hayır yokfilm izleyecem
![]()
Sen ona o sana naz yapar durursunuz artıkBenimkide kesin oyle olucak asiri hevesli dusunmuyodum daha beni bile ikna etti iki gunde bir yanima yaklasan adam hergun gelmeye basladi cocuk var ya isin ucunda![]()