- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Amin insallahh cok sevindim cicegimAyyyy gittim cnnmm
Bebisimi de gordum kalbini de duyduk cok sukur. Cok guzldiiiRabbim isteyen herkese nasip etsiiin. Daha kucucktuu. 1 bucuk cm mis.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallahh cok sevindim cicegimAyyyy gittim cnnmm
Bebisimi de gordum kalbini de duyduk cok sukur. Cok guzldiiiRabbim isteyen herkese nasip etsiiin. Daha kucucktuu. 1 bucuk cm mis.
Ben onu her işime başlarken okuyorum cnm zaten saolRabbi yessir duasini oku gittigin zaman gercekten o duanin kerametine inanin insanin icine bi ferahlik getiriyo.
yok bızım aydın :)Ilk denemede mi.
Kız haberlerde gördüm bende bi çift 12 sene olmamış aşılamayla 4üz olmuş tokatta onlar sizin akraba mi yoksa![]()
![]()
Canım yum catlamıs sen bugünüde atlama degerlendir ama sakın stres yapmaKizlar dunku testim koyu olan acik olani simdi yaptimneden boyle siliklesti ki
![]()
Rabbim kucagını öyle cabuk doldursunki üc yılda cektigin tüm acılarını üc gün gibi hatırlatsın hatta unuttursun bebegimmmm dualarım seninle hayırlısı olsun güncelliyorum minigim
Hosgeldin tatlım.Selam kızlar bu totemden sonra hamile kalan var mı merak ettim doğrusuKatılım oldukça fazla mesajlar 2000 i geçmiş. Bende yeni gördüm grubu dahil olmak isterim
Okuyamadım da tek tek.
Benim 1 oğlum var 5 yaşında ama ikinci bebeği istiyoruz bir yılı aştı olmuyor. ben tün tetkiklerimi yaptırdım bir sıkıntı görünmüyor. Hayırlısı diyorum artık takip etmiyorum.
Saol kuzu Allah razı olsunRabbim kucagını öyle cabuk doldursunki üc yılda cektigin tüm acılarını üc gün gibi hatırlatsın hatta unuttursun bebegimmmm dualarım seninle hayırlısı olsun güncelliyorum minigim![]()
Güncelledim tatlım
İcme öyle caylar canım en saglıklısı ve zararsızı ıhlamur icKizlaar benimde bogazlarim cok kötü öküsürüp duruyorum bagrimda cok aciyor.. ilac icmiyorum ama nane cayi iciyorum.. nane cayinin bi zarari olmaz dimi yum haftasinda bi yan etki yapmaz dimi?![]()
Masallah sana ya vallaCunkum kocam kaldirio kapiyi kitpetio her gun cumartesi pazar haric kitliom bi saat telde takiliom geri yatiom![]()
Bende isterimKizlar ilk kez bole bisey yapiorum normalde hic anlamam örguden nasil
Karisik yapiom öle modeldogmamis hatta daha olmamis bebege battaniye
![]()
Tmm cnmBatları gecenleri sildim canım senin durumuna göre yeni bat vermedigin icin askıda kaldın sen durumuna göre eklicem kuzum
Gerek yok kuzum biliyorum bendede var tüp fazla geldimi peki fazlasını ıkındınmı öylede yazıyor ya merak ediyorumayy insallah canimmicersinde enjektör vardi canimm onu dogrudan altimdan iceriye sIktIm sonra 5dk bekleyin diyodu öyle yaptim.. aksam eve gelince digerlerinin resmini cekip atarim olmazsa buraya
![]()
Tamam tatlım gormedin sandimYazmısım tatlım seni hayırlara vesile olsun insallah rabbim hastane kapılarında süründürmeden versin hepimize bebeklerimizi![]()
Hosgeldin demismiydim cicegim hosgeldinKizlar benim batım da 1 ekim bu ay denemeye başladık 1 sene sonra ınsallah tutar dua edin![]()
Bu örgüden anlamamış halin mi kızKizlar ilk kez bole bisey yapiorum normalde hic anlamam örguden nasil
Karisik yapiom öle modeldogmamis hatta daha olmamis bebege battaniye
![]()