Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koskocaaa bir negatifi gördüm ben artık takip etmemeye karar verdim ya sıkıldım her ay bunu yaşamaktan saldım artık herkesin inş beklediği bebişler gelir kızlar ben Ekim batı vermeyecem listeye ama can sıkıntısına napıyonuz ne ediyonuz arada uğrarım sizi tanımak güzeldi 😘

Koskocaaa bir negatifi gördüm ben artık takip etmemeye karar verdim ya sıkıldım her ay bunu yaşamaktan saldım artık herkesin inş beklediği bebişler gelir kızlar ben Ekim batı vermeyecem listeye ama can sıkıntısına napıyonuz ne ediyonuz arada uğrarım sizi tanımak güzeldi 😘
Seni tanımakta güzel canım benim. sanki bıkkınlık gördüm sende vardır bir hayır diyip geciyoruz hepimiz sende sahit oluyosun halimize yinede icin nasıl rahat edecekse o sekilde yap biz hep burdayız🥰😘

Seni tanımakta güzel canım benim. sanki bıkkınlık gördüm sende vardır bir hayır diyip geciyoruz hepimiz sende sahit oluyosun halimize yinede icin nasıl rahat edecekse o sekilde yap biz hep burdayız🥰😘
Teşekkür ederim canım benim belki biraz rahat kafayla olursa diye biraz uzaklaşayım dedim kuzum çünkü genelde kafaya takmayınca oluyo dediler birde öyle deneyecem bu ay çok umutlutdum adet olmadım ama 1 gün geçti test yapayım dedim negatif çıktı okadar çok belirti vardıki demekki hiç biri değilmiş şuan tek derdşm adetim geçmesin bari 😂

Teşekkür ederim canım benim belki biraz rahat kafayla olursa diye biraz uzaklaşayım dedim kuzum çünkü genelde kafaya takmayınca oluyo dediler birde öyle deneyecem bu ay çok umutlutdum adet olmadım ama 1 gün geçti test yapayım dedim negatif çıktı okadar çok belirti vardıki demekki hiç biri değilmiş şuan tek derdşm adetim geçmesin bari 😂
Anlıyorum tatlım tamam bir dene bakalım isine yararsa haber ver bizde guruptan patır patır dökülelim😂😂🤣

Eslem napti ki oldu mu hasta bugunmus ya normalde insallah olmamistir 🤲🏻
Yaaa gercekten mi 😔 insallah Allahim gonlune gore verir artik 🤲🏻

Kız seni yerim unutmamış soruyor beni cansın 😍 son şansımı denicem bakalım inşallah bu sefer olur cnm ama çok korkuyorum bu yöntemledd olmazsa yapacak bişeyim kalmıyor 😪 beynim çok dolu bağıra bağıra ağlıyasım var utanmasam çocuk gibi 😪

İnsallah cümlemizin gönlüne göre versin onun yorgunlugunu cok iyi anlıyorum ama cok sanlı yası daha cok genc insallah herkes beklemeden kavusur bebelerine canım😍😇
Kuzu olmuşum 28 hiçte küçük değil aslında zaman aleyhime

Canim corek otu nu bnde denedim ama 5 gun fln yumurtaliklari buyutuo die biliorum onun zarari yok kiste de faydaliymis ama sogan suyunu cok kullanmak zararli bnce ayri ayri kullan nolur nolmaz🙂

Sağol canım ben bi detoks yapayım o zaman soğan kürüyle
Enfeksiuon iltihap kist mist ne var ne yok temizlesin 😄😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X