- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Konu sigaraysa üstü kalmıyor sekil a da görüldügü gibiEsimin sigaradan kalan para üstleriniatiyorduk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sigaraysa üstü kalmıyor sekil a da görüldügü gibiEsimin sigaradan kalan para üstleriniatiyorduk![]()
Artik kalmiyorKonu sigaraysa üstü kalmıyor sekil a da görüldügü gibi![]()
Icmeyinn ulllleyynnnn o zaman bebelerin kicinin bezi bile zamlanmisHic girme o islere bosver![]()
Eslem napti ki oldu mu hasta bugunmus ya normalde insallah olmamistirHic girme o islere bosver![]()
Ben normal bez baglayacam elimde yıkayacam onun kakalarını missss ohhIcmeyinn ulllleyynnnn o zaman bebelerin kicinin bezi bile zamlanmisartik naylon bagliycaz
Oldu canım tedaviye baslayacak hayırlısıylaEslem napti ki oldu mu hasta bugunmus ya normalde insallah olmamistir![]()
Ek gidaya baslayinca miiisssss dersinBen normal bez baglayacam elimde yıkayacam onun kakalarını missss ohhsonrada bezleri kaynatırım
![]()
Seni tanımakta güzel canım benim. sanki bıkkınlık gördüm sende vardır bir hayır diyip geciyoruz hepimiz sende sahit oluyosun halimize yinede icin nasıl rahat edecekse o sekilde yap biz hep burdayızKoskocaaa bir negatifi gördüm ben artık takip etmemeye karar verdim ya sıkıldım her ay bunu yaşamaktan saldım artık herkesin inş beklediği bebişler gelir kızlar ben Ekim batı vermeyecem listeye ama can sıkıntısına napıyonuz ne ediyonuz arada uğrarım sizi tanımak güzeldi![]()
Yaaa gercekten miOldu canım tedaviye baslayacak hayırlısıyla![]()
İnsallah cümlemizin gönlüne göre versin onun yorgunlugunu cok iyi anlıyorum ama cok sanlı yası daha cok genc insallah herkes beklemeden kavusur bebelerine canımYaaa gercekten miinsallah Allahim gonlune gore verir artik
![]()
Teşekkür ederim canım benim belki biraz rahat kafayla olursa diye biraz uzaklaşayım dedim kuzum çünkü genelde kafaya takmayınca oluyo dediler birde öyle deneyecem bu ay çok umutlutdum adet olmadım ama 1 gün geçti test yapayım dedim negatif çıktı okadar çok belirti vardıki demekki hiç biri değilmiş şuan tek derdşm adetim geçmesin bariSeni tanımakta güzel canım benim. sanki bıkkınlık gördüm sende vardır bir hayır diyip geciyoruz hepimiz sende sahit oluyosun halimize yinede icin nasıl rahat edecekse o sekilde yap biz hep burdayız![]()
Anlıyorum tatlım tamam bir dene bakalım isine yararsa haber ver bizde guruptan patır patır dökülelimTeşekkür ederim canım benim belki biraz rahat kafayla olursa diye biraz uzaklaşayım dedim kuzum çünkü genelde kafaya takmayınca oluyo dediler birde öyle deneyecem bu ay çok umutlutdum adet olmadım ama 1 gün geçti test yapayım dedim negatif çıktı okadar çok belirti vardıki demekki hiç biri değilmiş şuan tek derdşm adetim geçmesin bari![]()
Afedersin buyuk gibi kokuyorMy good derim![]()
Onların öle tontislerini yerim diyecem bu sefer herkes bana my good diyecek en iyisi susayımAfedersin buyuk gibi kokuyoryegenlerimden bilirim ablam altini degistirene kadar mafolurdu . Bi dw o halleriyle kalkip kaciyorlar bokli gotleri
![]()
Eslem napti ki oldu mu hasta bugunmus ya normalde insallah olmamistir![]()
Yaaa gercekten miinsallah Allahim gonlune gore verir artik
![]()
Kuzu olmuşum 28 hiçte küçük değil aslında zaman aleyhimeİnsallah cümlemizin gönlüne göre versin onun yorgunlugunu cok iyi anlıyorum ama cok sanlı yası daha cok genc insallah herkes beklemeden kavusur bebelerine canım![]()
Canimm iki kürü ayni anda yapayin diyorlar genelde benim bildigim![]()
Canim corek otu nu bnde denedim ama 5 gun fln yumurtaliklari buyutuo die biliorum onun zarari yok kiste de faydaliymis ama sogan suyunu cok kullanmak zararli bnce ayri ayri kullan nolur nolmaz![]()