- 30 Nisan 2018
- 2.130
- 2.997
- 133
- 38
Teşekkür ederim cnmHayırlısı olsun canım o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cnmHayırlısı olsun canım o zaman
Uzandim dinleniyorum zaten şimdi yapmicam iş falan dursun napimBi sıkıntı olmaz canım uzan ayaklarını kaldır yat dinlen kalkma
Mukemmel bugun son insalah yarin kontrolNasıl gidiyor iğneler
Ne kadar sacma 3 olursa arasririyoruz nedir ya bu hastanelerdeki artik mantiksizligi anlayamiyorum . Illa en kötüsü basimiza gelince arastiriyorlar . Olabilir cok normal diye bisey yok . Artik insan sağlığıo kadar da onem teskil etmiyor doktorlar icin .kızlar selam.cok üzgünüm.arastirma hast.gittim.2 kimyasal geçirdiğimi söyledim 3 ay içinde.normal .olabilir dedi.3 olursa arastiriyoruz dedi.yani e diye olmayan bir seyi söylemek istemedim ama o kadar git gel elde bir sonuç yok.illa 3. kez mı kimyasal yaşamam gerekiyor offf.bir şey yoktur dedi.olabilri çok normal dedi
Aynen herşey netleşsin bebiş bi tutunsun gerisi olurUzandim dinleniyorum zaten şimdi yapmicam iş falan dursun napim
Hadi hayırlısı canımMukemmel bugun son insalah yarin kontrol
Insallah yumurtalalrim gelismistirHadi hayırlısı canım
Gelişmiştir canım normal de bi sorun yok Tu demiInsallah yumurtalalrim gelismistir
Amh 0.91 di ama yeni doktoe bakinca sagda ve solda yunurtalarimin oldugunu soyledi . Ben de ignelerimi bir gun sag da bir gun solda olmak uzere vurdurdum .Gelişmiştir canım normal de bi sorun yok Tu demi
İnşallah ilk seferde tutar canımAmh 0.91 di ama yeni doktoe bakinca sagda ve solda yunurtalarimin oldugunu soyledi . Ben de ignelerimi bir gun sag da bir gun solda olmak uzere vurdurdum .
Havalar soğuk dikkat esin aman ayaklarinizi sicak tutun kizlarKızlar ben galiba enfeksiyon geçiriyorum. İlk beyaz parçalar geliyordu şimdi sarı akıntım geliyor ya8 gün var adetime
Insallah spermlerde sorun yokmus duzeldi onlar cok sukur tek sorun amhİnşallah ilk seferde tutar canım
Evet ya gece falan iyi soğuk oluyorHavalar soğuk dikkat esin aman ayaklarinizi sicak tutun kizlar
Allah büyük bir sperm bir yumurta yeterInsallah spermlerde sorun yokmus duzeldi onlar cok sukur tek sorun amh
Evet artik sonbahara girdikEvet ya gece falan iyi soğuk oluyor
Evet ama ikiz olsunAllah büyük bir sperm bir yumurta yeter![]()
Bi doktora gitsem mi neden böyle oldu kiEvet artik sonbahara girdik
Saglik ihllmal etmeye gelmez bence gorunBi doktora gitsem mi neden böyle oldu ki