• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar selam.cok üzgünüm.arastirma hast.gittim.2 kimyasal geçirdiğimi söyledim 3 ay içinde.normal .olabilir dedi.3 olursa arastiriyoruz dedi.yani e diye olmayan bir seyi söylemek istemedim ama o kadar git gel elde bir sonuç yok.illa 3. kez mı kimyasal yaşamam gerekiyor offf.bir şey yoktur dedi.olabilri çok normal dedi

kızlar selam.cok üzgünüm.arastirma hast.gittim.2 kimyasal geçirdiğimi söyledim 3 ay içinde.normal .olabilir dedi.3 olursa arastiriyoruz dedi.yani e diye olmayan bir seyi söylemek istemedim ama o kadar git gel elde bir sonuç yok.illa 3. kez mı kimyasal yaşamam gerekiyor offf.bir şey yoktur dedi.olabilri çok normal dedi
Ne kadar sacma 3 olursa arasririyoruz nedir ya bu hastanelerdeki artik mantiksizligi anlayamiyorum . Illa en kötüsü basimiza gelince arastiriyorlar . Olabilir cok normal diye bisey yok . Artik insan sağlığıo kadar da onem teskil etmiyor doktorlar icin .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X