• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum yarın öğrencez valla belki denerim 15yusra11 15yusra11 kendi yapıyor yaparsın demişti ama bilmiyorum biraz korkağım galiba 😁 herkes kendi yapıyormuş ama

Bende yapamam diyodum ama 6 gün kadar yapmam gerekiyodu iğne fazlaydı bi deniyim dedim en fazla iğne boşa gider diye çektim besmelemi yaptım valla zor değilmiş dedim tabi ilkte elim ayağım titredi itiraf edeyim çaktırmayın ama 🤫🤫😃😃
Çatlama iğnesine cesaret edemedim ama 1 tane çünkü bide gonal f le farklı gibi geldi iğnesi yani yine ince ucu ama gonal f kalem şeklinde catlatma iğnesi öyle degildi hem yürüyüş olsun dedim hem garanti olsun diye akşam eşimle gitmistik 🤭😃

Bende yapamam diyodum ama 6 gün kadar yapmam gerekiyodu iğne fazlaydı bi deniyim dedim en fazla iğne boşa gider diye çektim besmelemi yaptım valla zor değilmiş dedim tabi ilkte elim ayağım titredi itiraf edeyim çaktırmayın ama 🤫🤫😃😃
Çatlama iğnesine cesaret edemedim ama 1 tane çünkü bide gonal f le farklı gibi geldi iğnesi yani yine ince ucu ama gonal f kalem şeklinde catlatma iğnesi öyle degildi hem yürüyüş olsun dedim hem garanti olsun diye akşam eşimle gitmistik 🤭😃
😂😂😍cesaret showw😂😂😍

Sende ki o cesareti ödünnç alabilir miyim madam 😀😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X