- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Buyuk cesaretValla ablam hemşire o dedi buraya yapcan diye anneme yapmıştım bikaç sefer valla bnde bilmiyorum şimdi yapamam ama![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyuk cesaretValla ablam hemşire o dedi buraya yapcan diye anneme yapmıştım bikaç sefer valla bnde bilmiyorum şimdi yapamam ama![]()
Çocuk aklı işteBuyuk cesaret![]()
O da benBir kocakarı sözü![]()
Seni birgün kaynanana ispiklicemO da benkocakari ile kalinca mecbur laflarini da aliyorsun
Eltilerimde daha cok koca kari laflari var onlar konuauyor ben agzim acik bakiyorumSeni birgün kaynanana ispiklicemekran görüntüsü alıyorum mm
![]()
Çologa cocuğa karışınca başlamışlardır belki kocakarılığaEltilerimde daha cok koca kari laflari var onlar konuauyor ben agzim acik bakiyorumbu yasta bu laflar aman Allahimm
Seni terkettiler kıymetimi bil sev beniHani topigin diger uyeleri lllaaaa ben hasta hasta takiliyorum sizin biseyiniz nerdeeeesiniiizzz![]()
Ikimiz guzel digerleri ciiikkkiiiiinnnnSeni terkettiler kıymetimi bil sev beni![]()
Hep mi güzel hep mi çiçekIkimiz guzel digerleri ciiikkkiiiiinnnnsevmem mi seviyoruuuummmmmmm hhheeeeee
![]()
Gaalllllllbiiiimmee gommerriiimmm o zzaaaaammmaaaannnnHep mi güzel hep mi çiçekbnde seni seviyoreee kalp kalp
![]()
Bilmiyorum yarın öğrencez valla belki denerim15yusra11 kendi yapıyor yaparsın demişti ama bilmiyorum biraz korkağım galiba
herkes kendi yapıyormuş ama
Unutupta silerim ozamanGaalllllllbiiiimmee gommerriiimmm o zzaaaaammmaaaannnn![]()
Bende yapamam diyodum ama 6 gün kadar yapmam gerekiyodu iğne fazlaydı bi deniyim dedim en fazla iğne boşa gider diye çektim besmelemi yaptım valla zor değilmiş dedim tabi ilkte elim ayağım titredi itiraf edeyim çaktırmayın ama
Çatlama iğnesine cesaret edemedim ama 1 tane çünkü bide gonal f le farklı gibi geldi iğnesi yani yine ince ucu ama gonal f kalem şeklinde catlatma iğnesi öyle degildi hem yürüyüş olsun dedim hem garanti olsun diye akşam eşimle gitmistik![]()
Sende ki o cesareti ödünnç alabilir miyim madamBende yapamam diyodum ama 6 gün kadar yapmam gerekiyodu iğne fazlaydı bi deniyim dedim en fazla iğne boşa gider diye çektim besmelemi yaptım valla zor değilmiş dedim tabi ilkte elim ayağım titredi itiraf edeyim çaktırmayın ama
Çatlama iğnesine cesaret edemedim ama 1 tane çünkü bide gonal f le farklı gibi geldi iğnesi yani yine ince ucu ama gonal f kalem şeklinde catlatma iğnesi öyle degildi hem yürüyüş olsun dedim hem garanti olsun diye akşam eşimle gitmistik![]()
Sağolasın canımTekrar gecmis olsun cnm bnm![]()
Vazgeçilmez misin amaannnnnAllt tarafi ask bu daa isstteeeeee![]()