Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende aynı daha önce yaşadım ama hatırlamıyorum tek hatırladığım bel ağrısıydı
İnsan unutuyo demek 🤭 okadar doğum sancılarını fln Ablam doğum anında ben bidaha istemiyorum demiş 😅 şimdi 2.ciye hamile nasıl bi duyguysa okadar sancı çektikten sora bir daha isteyebiliyor muazzam bişey olmalı 😍 (doğumdan ciddi anlamda korkuyorum açıkcası :KK17:)

İnsan unutuyo demek 🤭 okadar doğum sancılarını fln Ablam doğum anında ben bidaha istemiyorum demiş 😅 şimdi 2.ciye hamile nasıl bi duyguysa okadar sancı çektikten sora bir daha isteyebiliyor muazzam bişey olmalı 😍 (doğumdan ciddi anlamda korkuyorum açıkcası :KK17:)
Herkesin dogum hijayesi kendinr ama inan korkulacak bisey yok ben doğumdan gözüm korkmuyor pek insAllah yine kolay olur tabi ama kadinin icine annelik atesi düşünce her aciya amenna dior bence Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah

Bilmedigim bi sarki yok😂😂🤣🤣en sacma sarkilari ezbere bilirim

Yokkkkk kuzum aksam esimle se konustuk bu konuyu sadece koru korune olucak diye baglanmiycaz sonucta nasip hersey 🤲🤗

Cik haklii ya 😂

En iyisini yapıyosunuz canm 🤗
Aynen aynen araştırıyorum bende ama o doktor için yazan yok ya göremedim 🤔😀

Herkesin dogum hijayesi kendinr ama inan korkulacak bisey yok ben doğumdan gözüm korkmuyor pek insAllah yine kolay olur tabi ama kadinin icine annelik atesi düşünce her aciya amenna dior bence Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Amiin inşallahh 😊

Bugün kasık ağrım var kızlar ve sıcak basmalari oluyor otururken durduk yere tokum aslinda ama böyle cok aç olursunuz da el ayak titremesi olur ayakta duramazsnz öyle durumdayim geçen ay çatlatma iğnesinde de ayni belirtiler olmuştu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X