- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Amin insallah 1 yasinda hala emiyorYarasın sağlık olsun tosbike![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah 1 yasinda hala emiyorYarasın sağlık olsun tosbike![]()
Annemlerde aldirmiyorKucagına alma ne olur ne olmaz kuzu sanada moral işte çok iyi olmuş![]()
2 yaşına kadar hakkı var kız bırak emsinAmin insallah 1 yasinda hala emiyor![]()
İyi yapıyorlar dikkat etmen lazım bu ara ağır kaldırma sakin olAnnemlerde aldirmiyoragir diyor zorlama kensini
![]()
Ahahaha2 yaşına kadar hakkı var kız bırak emsin![]()
Bugunde göğsümun kenarlari agrimaya basladoİyi yapıyorlar dikkat etmen lazım bu ara ağır kaldırma sakin ol![]()
Oha kız o kadarda değil dinimizde 2 yaşAhahahailk okula kadar yolu var
İnşâllah geliyor bebiş süttendir oda inşallahBugunde göğsümun kenarlari agrimaya baslado![]()
Belki de ignedendirİnşâllah geliyor bebiş süttendir oda inşallah![]()
İyi düşün iyi olsun yavrucumBelki de ignedendir![]()
Tabi ki gönlüm iyi olmasindan yana . Son 3 gundur falan domates tuzlayip yemek cokkkk guzeeelll geliyor . Durduk yere tuzlu seyler istiyorum .İyi düşün iyi olsun yavrucum
Ayy inşallah kuzu inan çok sevinirimTabi ki gönlüm iyi olmasindan yana . Son 3 gundur falan domates tuzlayip yemek cokkkk guzeeelll geliyor . Durduk yere tuzlu seyler istiyorum .
Inan ben de cok sevinirimAyy inşallah kuzu inan çok sevinirim
Hep beraber sevinelim inşallah o zaman kuzuInan ben de cok sevinirim❤
Tamam canım çok teşekkür ederimBen çok kişinin faydalandığını gordum, bende de ise yaradı, mutlaka ınstagramdan @polikistikoverileyasam sayfasına bak çok hamilelik haberi var :)
Aman boswr o zmn olan streslede oluo stressizde ama iki ihtimalede hazirlikli olki cok uzme kndini ama cok sewinebilirsinİyi geceler taş bebek
Oo tabiki bulantıdan tekmelerden şikayetle başlıcaz maratona
Deniyorum kuzu ama sancım da olunca unutmama izin yok oluyor![]()