- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Öyleymis kuzum ben karıstırmısın verdigim gecici rahatsızlıktan dolayı sorryCanisi gebe zaten arkadsimz. Bu 2. Kan testi sonucu. Dusmus degeri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyleymis kuzum ben karıstırmısın verdigim gecici rahatsızlıktan dolayı sorryCanisi gebe zaten arkadsimz. Bu 2. Kan testi sonucu. Dusmus degeri![]()
Önemli değil sağlık olsun. Estağfurullah .Ayn dediğin gibi önümüzdeki ayaOnu karıstırmısım ozaman özür dilerim
Hayırlısı olsun canım üzülme insallah saglıkla gelsin önümüzdeki ay![]()
Yok anladım onu ben canım anlamadım bu olay. Nasıl olacak öyle olsa adet nasıl oldumAcaba sen gecen aydamı hamileydin Degerin cok yüksek geldi bana merak ettim klavye terörüne maruz kaldım yazamamısım![]()
İnsallah tatlımÖnemli değil sağlık olsun. Estağfurullah .Ayn dediğin gibi önümüzdeki aya![]()
Yok ne yazikkii babamlardayim aslinda sabahtan bero fildir fildir geziyomYakinlrda yok mu eczane
Üstüne görme olabilir yerlesme olabilir üstüne görmeye inanmayan arkadaslar var ama cok yakınlarım regl gününde kanama yasadıkları halde (adet kanaması gibi) gebelikleri devam etti net sonucu ultrasonla doktor kontrolünde ögrenecez bakalımYok anladım onu ben canım anlamadım bu olay. Nasıl olacak öyle olsa adet nasıl oldum![]()
Kirmizilara gelmesi iyi yaYap bide perşembe yaparsın![]()
Ben bugün doktora gittim canım kan verdim kan sonucu biraz yüksek dedi vajinal ultrason dan bakayım kese var mı diye baktı çok şükür kese var değerimde 3985Üstüne görme olabilir yerlesme olabilir üstüne görmeye inanmayan arkadaslar var ama cok yakınlarım regl gününde kanama yasadıkları halde (adet kanaması gibi) gebelikleri devam etti net sonucu ultrasonla doktor kontrolünde ögrenecez bakalım![]()
Ben de hiiisediyorumGelmez gelmez hissediyorum![]()
Cok sukur yaaaaaaaaaa cok sevindim senin adina gercektenBen bugün doktora gittim canım kan verdim kan sonucu biraz yüksek dedi vajinal ultrason dan bakayım kese var mı diye baktı çok şükür kese var değerimde 3985
Sağol canım Benim darısı sana bekliyorumBen de hiiisediyorum
Cok sukur yaaaaaaaaaa cok sevindim senin adina gercekten![]()
Keske alaydin hazr disardykenYok ne yazikkii babamlardayim aslinda sabahtan bero fildir fildir geziyom![]()
Bence iyidir iki gün sonra bir daha yaptırırsın İçin tam rahat ederBende bugun kan verdim biliyosunuz ki dunden onceki aksam 10 da verdim kani 90.54 cikmisti dunde kadin doguma gittim hamile oldugumu bilmiyoken ilac kullanmistim onunla ilgili bebek dusebilir dedi bugun yine kan verdim oglen 12.30 gibi 146.7 cikti birinde 2-3 hafta yaziyo digerinde 4 asla anlamiyorum deger iyi mi dusuk mu kac haftalik tecrubeli birileri yazabilir mi? Ekliyorum sonuclari
Yook aşko ben anlıyorum yum günlerini galiba zaten stres yapıyo bende onlarCok sevindim iyi olduguna iyi hissettigine balam
İnsallah bu moralle hamile kalırsın
Ovü testi kullanacakmısın?
İnsallah bende keseyi gorurum nasip olur icinde bebisleBence iyidir iki gün sonra bir daha yaptırırsın İçin tam rahat eder![]()
Kız çok yüksek cidden ikizmi acebaAynen canım sen çok kafayı yoruyorsun burası da etkiliyor olabilir, bu arada beta hcg 3985 çıkmış iyi mi bugün tam 30.gün
Aşkoo aynen bende de oldu bugün bunlar kız yumurtluyoruz bencee vallahi durduk yerde ateş basıyo kasıklarım çok ağırıyo bide benim özellikle solValla stres değilde icim bir hoş böyle anlamsız mutluyum neyse kız bugün böyle ara ara yandım resmen bir da sanki kasiklarimda hafif agri var gibi yumurluyor muyum acaba
Loriiik aşılama yapmışsın çok sevindim umarım bebeğin seninledir umarımKan vermem zatiin evde test yaparim silik de olsa cikar artik![]()