• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neye inandınız bende inanayım🤣🤣 eslem suanda pireler berber iken develer tellal filanken biseyler birseyler iken ne rüyalar görüyordur🤣 yarın büyük gün kuzumuz icin insallah cok mutlu olur🤩
Insallahh insaah dualarim onunla insallah guzel sonuclar alir kuzumuz 🤲🤲🤦‍♀️ E Eslem91

Vallaha ha daha once yasaamadin oyle bisey 😁😁 gorunce dedim tama gelicek devami diye . Psikolojikmen islaklik hiisediyorum surekli🤣🤣beynim nasil zonk zonk atiyor kalbimin atosini agzimda hissettimm 🤣🤣kisacasi yuregim agzima geldi🤣halbuki olağan bisey sonucta oladabilr
Öyle bir olagan birsey yok hanımefendicigim o yerlesme el sallaha hi anni deme nana teyzemi üzme ben burdayım anni demek oluyordu sen herseyi yanlıs anlamıssın o an🤪🤣🤣

Vallaha ha daha once yasaamadin oyle bisey 😁😁 gorunce dedim tama gelicek devami diye . Psikolojikmen islaklik hiisediyorum surekli🤣🤣beynim nasil zonk zonk atiyor kalbimin atosini agzimda hissettimm 🤣🤣kisacasi yuregim agzima geldi🤣halbuki olağan bisey sonucta oladabilr
Hastalandın mi yani adet mi oldun 🤔

İnsallah hepiniz çifter çifter doğurursunuz ben de tabi 😃
Öyle hayırlı bir dua ettinki tam adamlarına ettin yani yanımda olsan agzını öperdim senin😍🤩🤲🤲🤲 E Eslem91 sevincten diyorum balam🤣 amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn insalllaaaaahhhhh cümlemizzzzzzz cicegiiiiiimmmmm🥰🥰🥰♥️♥️🤩🤩🤩🤩🤩😇😇

Öyle bir olagan birsey yok hanımefendicigim o yerlesme el sallaha hi anni deme nana teyzemi üzme ben burdayım anni demek oluyordu sen herseyi yanlıs anlamıssın o an🤪🤣🤣
Yanlis anlamaya musaitim bu aralar son iki gundue esimle zitlasiyorum . Yazik adam diyor sana nolmus boyle🤣 cok duygusalim .🤣🤣dusundugum seyw bak bebek olunca beni daha az seviceksin diyip tartisma cikariyorum🤣🤣

Öyle hayırlı bir dua ettinki tam adamlarına ettin yani yanımda olsan agzını öperdim senin😍🤩🤲🤲🤲 E Eslem91 sevincten diyorum balam🤣 amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn insalllaaaaahhhhh cümlemizzzzzzz cicegiiiiiimmmmm🥰🥰🥰♥♥🤩🤩🤩🤩🤩😇😇
Yok yani benim de adetime iki gün var efsane bir akintim varda hamilelik mi falan diye merak ettim 😂

Yanlis anlamaya musaitim bu aralar son iki gundue esimle zitlasiyorum . Yazik adam diyor sana nolmus boyle🤣 cok duygusalim .🤣🤣dusundugum seyw bak bebek olunca beni daha az seviceksin diyip tartisma cikariyorum🤣🤣
Bebek olunca beni daha az seveceksin diyip babanın evine mi kactın sen yoksam🤣🤣 teipmiydi bu🤪

Bu karı kafayı yedi anam 😂 hepimiz deliyiz mübarek iyi delilerden çılgın olanlardan
Iyi yere düştün. Bu topigin hamisi delidir🤣🤣🤣
Bebek olunca beni daha az seveceksin diyip babanın evine mi kactın sen yoksam🤣🤣 teipmiydi bu🤪
Yokkkkk kiizzzz vallaha severek ayrildik birakirken🤣🤣🤣 ilk haftayi sakin kafa dinleyerek gecirmem icin birakti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X