Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah hepiniz çifter çifter doğurursunuz ben de tabiNeye inandınız bende inanayımeslem suanda pireler berber iken develer tellal filanken biseyler birseyler iken ne rüyalar görüyordur
yarın büyük gün kuzumuz icin insallah cok mutlu olur
![]()
Öyle bir olagan birsey yok hanımefendicigim o yerlesme el sallaha hi anni deme nana teyzemi üzme ben burdayım anni demek oluyordu sen herseyi yanlıs anlamıssın o anVallaha ha daha once yasaamadin oyle biseygorunce dedim tama gelicek devami diye . Psikolojikmen islaklik hiisediyorum surekli
beynim nasil zonk zonk atiyor kalbimin atosini agzimda hissettimm
kisacasi yuregim agzima geldi
halbuki olağan bisey sonucta oladabilr
En buyuk hayalim cok aminİnsallah hepiniz çifter çifter doğurursunuz ben de tabi![]()
Hastalandın mi yani adet mi oldunVallaha ha daha once yasaamadin oyle biseygorunce dedim tama gelicek devami diye . Psikolojikmen islaklik hiisediyorum surekli
beynim nasil zonk zonk atiyor kalbimin atosini agzimda hissettimm
kisacasi yuregim agzima geldi
halbuki olağan bisey sonucta oladabilr
Dertler anam dertler gülmekten yanlış yazmışımSertler ne kizz![]()
Yanlis anlamaya musaitim bu aralar son iki gundue esimle zitlasiyorum . Yazik adam diyor sana nolmus boyleÖyle bir olagan birsey yok hanımefendicigim o yerlesme el sallaha hi anni deme nana teyzemi üzme ben burdayım anni demek oluyordu sen herseyi yanlıs anlamıssın o an![]()
YaaaDertler anam dertler gülmekten yanlış yazmışım![]()
Yok yani benim de adetime iki gün var efsane bir akintim varda hamilelik mi falan diye merak ettim
Asilama oldum . 6. Gunumde leke gordum bir iki damla vardi sadeece peceteye gelmisti . Kokrtum tutmadi diye devami gelir kanamain diye. Ama takibinde kaldim . Sukur gelmedi devami . Bugun 9. Gune girdimHastalandın mi yani adet mi oldun![]()
Sende cok seker bir anne olucaksin .kac zamansie bekliyorsunHepiniz çok tatlı anneler olacaksınız ben inaniyorum![]()
Bu karı kafayı yedi anamYaaadedim ne ddeeeyoooo bu kari
![]()
Bebek olunca beni daha az seveceksin diyip babanın evine mi kactın sen yoksamYanlis anlamaya musaitim bu aralar son iki gundue esimle zitlasiyorum . Yazik adam diyor sana nolmus boylecok duygusalim .
dusundugum seyw bak bebek olunca beni daha az seviceksin diyip tartisma cikariyorum
![]()
1.5 senedir ve hiç korunmadanSende cok seker bir anne olucaksin .kac zamansie bekliyorsun
İki gün sonra testi yap ben sana söylerim cicegim hamilemisin degilmisinYok yani benim de adetime iki gün var efsane bir akintim varda hamilelik mi falan diye merak ettim![]()
Iyi yere düştün. Bu topigin hamisi delidirBu karı kafayı yedi anamhepimiz deliyiz mübarek iyi delilerden çılgın olanlardan
Yokkkkk kiizzzz vallaha severek ayrildik birakirkenBebek olunca beni daha az seveceksin diyip babanın evine mi kactın sen yoksamteipmiydi bu
![]()
Hep birlikte olacaz kuzumHepiniz çok tatlı anneler olacaksınız ben inaniyorum![]()