• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bugünde yaptım ama yine çift çizgi hatta T daha koyu yumurta çatlamamış dimi o zaman🤔 üst üste çift çizgiydi yumurta geç çatlar mı sizce

Eklentiler

• FD51A929-A7CF-4B8E-937C-D8778B5872DB.webp
    FD51A929-A7CF-4B8E-937C-D8778B5872DB.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 27
Çok üzüldüm gerçekten çok zor ya Allah hayırlı hamilelikler nasip etsin isyan ederken bunlarıda düşünmek şazım hayırlısını dilemek şazım her zaman Allah sabır versin🙏🙏🙏
Amin canım, çok zor sınavlar var malesef herkesin farklı işte, isyan etmemek lazım sağlıklı sıhhatli olsun da beklemeye razıyız

Kizlar ne yazikki adet olucam biraz once cok acik renkde pembe beyaz krem gibi yogun leke geldi peceteye buyuk ihtimal adet olcam yada yine enfeksyon geciriom moralim bozuldu bugun demisti doktor gecikebilirsin tutmasi yuksek die tm biraz zorladim kendimi bugun is guc fln die ama bari bi iki gun hayal kursaydim ya cnm skldi ve fark ettim ki aglayamiorm bile artik nasil bi takmiosam sadece klasiklesti normal yine sasirmadim dusuncesi oldu nasipmis demekki bi iki daha parmaklancam anlasilan 😔😂😂
Üzülme canım benim inşallah bir bizde buradan hamileyim 😍 diye yazacağız biraz daha sabır 🙏 zamanı var demek ki

Asilama oldum . 6. Gunumde leke gordum bir iki damla vardi sadeece peceteye gelmisti . Kokrtum tutmadi diye devami gelir kanamain diye. Ama takibinde kaldim . Sukur gelmedi devami . Bugun 9. Gune girdim
Bence aşılaman tutmuştur ve o yerleşme kanamasıydı ufaklığın sana önceden haber verdi😍. Bu ay olacak inşallah 😍

İnşâllah kuzum 11 gün sonra HAMİLEYİM dicem inşallah 😍😍
Amiiiiiiin amiiiiin inşallah çok dua edeceğim senin için 🙏 hepimiz için 😍🙏

[/QUOTE]="Sibelll16, post: 61367362, member: 902141"]
Kızlar ben çok üzgünüm az önce bir arkadaşımın bebeğinin karnında öldüğünü öğrendim iki haftası kalmış doğumuna, 8-9 yıl bebeği olmamıştı artık ümidini kestiği anda hamile kalmıştı ben bebeğimi kaybettiğimde konuşmuştuk en son, cinsiyetini yeni öğrenmişti şimdi içinde ölmüş bebek ben 5 aylık bebeğimi kaybetmeye zor dayandım onu hayal edemedim eve geldiğinde herşeyi hazır görmeye dayanamaz filan çok ağladım az önce, olmuyor demek bu acıdan daha kolay bence ne olur sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım diye dua edelim daha büyük acılar var halimize şükredelim Allahım evlatlarımızla sınamasın inş
[/QUOTE]
Çok üzüldüm Rabbim sabır versin en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla yeniden hamile kalır ve sağlıkla kucağına alır. Bu yaşadıklarından sonra o bebek teselli olur ona🙏🙏🙏

Üzülme canım benim inşallah bir bizde buradan hamileyim 😍 diye yazacağız biraz daha sabır 🙏 zamanı var demek ki

Bence aşılaman tutmuştur ve o yerleşme kanamasıydı ufaklığın sana önceden haber verdi😍. Bu ay olacak inşallah 😍

Allah razı olsun kuzum Rabbim hepimize tattırsın annelik duygusunu 😍

Agzin bal yesin🤲🤲🤲🤲😘😘

="Sibelll16, post: 61367362, member: 902141"]
Kızlar ben çok üzgünüm az önce bir arkadaşımın bebeğinin karnında öldüğünü öğrendim iki haftası kalmış doğumuna, 8-9 yıl bebeği olmamıştı artık ümidini kestiği anda hamile kalmıştı ben bebeğimi kaybettiğimde konuşmuştuk en son, cinsiyetini yeni öğrenmişti şimdi içinde ölmüş bebek ben 5 aylık bebeğimi kaybetmeye zor dayandım onu hayal edemedim eve geldiğinde herşeyi hazır görmeye dayanamaz filan çok ağladım az önce, olmuyor demek bu acıdan daha kolay bence ne olur sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım diye dua edelim daha büyük acılar var halimize şükredelim Allahım evlatlarımızla sınamasın inş
[/QUOTE]
Çok üzüldüm Rabbim sabır versin en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla yeniden hamile kalır ve sağlıkla kucağına alır. Bu yaşadıklarından sonra o bebek teselli olur ona🙏🙏🙏
[/QUOTE]
Amin canım inş, arayamadım bile daha, bir süre de aramam herhalde çünkü çok iyi anlıyorum onu, hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım

="Sibelll16, post: 61367362, member: 902141"]
[/QUOTE]
Amin canım inş, arayamadım bile daha, bir süre de aramam herhalde çünkü çok iyi anlıyorum onu, hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım
[/QUOTE]
Amin çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın. Yaşayan bilir üzüntüsünü zorluğunu. Rabbim bir daha ikinize de yaşatmasın inşallah 🙏

Cok üzüldüm tatlım arkadasının durumuna rabbim hic birimize okadarını yasatmasın insallah. O hamile kalmayada korkar simdi ya😞 insallah tez vakitte rabbim cifter evlat verirde tüm acılarını dindiririz🤲 Amin insallah balımmmm🤲🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X