- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım, çok zor sınavlar var malesef herkesin farklı işte, isyan etmemek lazım sağlıklı sıhhatli olsun da beklemeye razıyızÇok üzüldüm gerçekten çok zor ya Allah hayırlı hamilelikler nasip etsin isyan ederken bunlarıda düşünmek şazım hayırlısını dilemek şazım her zaman Allah sabır versin![]()
Amin canım hepimizeCok güzel bir alıntı olmus yazan ellerin dert görmesin rabbim kalbimize hayırlısını ömrümüze bereketlisini versin amin canım![]()
Aynen öyle canımöAmin canım, çok zor sınavlar var malesef herkesin farklı işte, isyan etmemek lazım sağlıklı sıhhatli olsun da beklemeye razıyız
İnşâllah kuzum ya inşallahhhKiyamam yaainsllh bole dewam eder de hepimz kucagimiza aliriz saglikla
Hayali bile çok güzel yavrum inşallah ya inşallahAh canım benim, bir de kucağına aldığını hayal et, önceden yaşadığın her şeyi unutacaksın inş o mutluluğu yaşayacaksın
Üzülme canım benim inşallah bir bizde buradan hamileyimKizlar ne yazikki adet olucam biraz once cok acik renkde pembe beyaz krem gibi yogun leke geldi peceteye buyuk ihtimal adet olcam yada yine enfeksyon geciriom moralim bozuldu bugun demisti doktor gecikebilirsin tutmasi yuksek die tm biraz zorladim kendimi bugun is guc fln die ama bari bi iki gun hayal kursaydim ya cnm skldi ve fark ettim ki aglayamiorm bile artik nasil bi takmiosam sadece klasiklesti normal yine sasirmadim dusuncesi oldu nasipmis demekki bi iki daha parmaklancam anlasilan![]()
Bence aşılaman tutmuştur ve o yerleşme kanamasıydı ufaklığın sana önceden haber verdiAsilama oldum . 6. Gunumde leke gordum bir iki damla vardi sadeece peceteye gelmisti . Kokrtum tutmadi diye devami gelir kanamain diye. Ama takibinde kaldim . Sukur gelmedi devami . Bugun 9. Gune girdim
Amiiiiiiin amiiiiin inşallah çok dua edeceğim senin içinİnşâllah kuzum 11 gün sonra HAMİLEYİM dicem inşallah![]()
Allah razı olsun kuzum Rabbim hepimize tattırsın annelik duygusunuÜzülme canım benim inşallah bir bizde buradan hamileyimdiye yazacağız biraz daha sabır
zamanı var demek ki
Bence aşılaman tutmuştur ve o yerleşme kanamasıydı ufaklığın sana önceden haber verdi. Bu ay olacak inşallah
Amiiiiiiin amiiiiin inşallah çok dua edeceğim senin içinhepimiz için
![]()
Amin inşallahAllah razı olsun kuzum Rabbim hepimize tattırsın annelik duygusunu![]()
Tamam canim saolOlur olur inşallah o macunada bi bak belli olmaz vesile olur belki
Agzin bal yesinÜzülme canım benim inşallah bir bizde buradan hamileyimdiye yazacağız biraz daha sabır
zamanı var demek ki
Bence aşılaman tutmuştur ve o yerleşme kanamasıydı ufaklığın sana önceden haber verdi. Bu ay olacak inşallah
Amiiiiiiin amiiiiin inşallah çok dua edeceğim senin içinhepimiz için
![]()
İnsallah olursun tatlım batınada daha yarım ay var yaİnşallah kuzum 3 ay kullanmak lazım diyolar ama çoğu ilk ay hamile kalıyor bakalım bende onlardan olicikmiyimm :)
Çok üzüldüm Rabbim sabır versin en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla yeniden hamile kalır ve sağlıkla kucağına alır. Bu yaşadıklarından sonra o bebek teselli olur ona="Sibelll16, post: 61367362, member: 902141"]
Kızlar ben çok üzgünüm az önce bir arkadaşımın bebeğinin karnında öldüğünü öğrendim iki haftası kalmış doğumuna, 8-9 yıl bebeği olmamıştı artık ümidini kestiği anda hamile kalmıştı ben bebeğimi kaybettiğimde konuşmuştuk en son, cinsiyetini yeni öğrenmişti şimdi içinde ölmüş bebek ben 5 aylık bebeğimi kaybetmeye zor dayandım onu hayal edemedim eve geldiğinde herşeyi hazır görmeye dayanamaz filan çok ağladım az önce, olmuyor demek bu acıdan daha kolay bence ne olur sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım diye dua edelim daha büyük acılar var halimize şükredelim Allahım evlatlarımızla sınamasın inş
Amiiiiinnnn güzel annemİstanbul da fırtına gibi yağmur yağıyor, belki şu an yağan yağmurda yapılan dualar makbuldür. Allah rahmetiyle bize hayırlı evlat nasip eylesin, eslemin transferi gebelikle sonuclansın..
Ay insallah insallahİnşâllah kuzum 11 gün sonra HAMİLEYİM dicem inşallah![]()
Hayırlısıyla bebek olsun insallah kuzumOldu kuzu transfer bi tane verdiler
Cok üzüldüm tatlım arkadasının durumuna rabbim hic birimize okadarını yasatmasın insallah. O hamile kalmayada korkar simdi yaKızlar ben çok üzgünüm az önce bir arkadaşımın bebeğinin karnında öldüğünü öğrendim iki haftası kalmış doğumuna, 8-9 yıl bebeği olmamıştı artık ümidini kestiği anda hamile kalmıştı ben bebeğimi kaybettiğimde konuşmuştuk en son, cinsiyetini yeni öğrenmişti şimdi içinde ölmüş bebek ben 5 aylık bebeğimi kaybetmeye zor dayandım onu hayal edemedim eve geldiğinde herşeyi hazır görmeye dayanamaz filan çok ağladım az önce, olmuyor demek bu acıdan daha kolay bence ne olur sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım diye dua edelim daha büyük acılar var halimize şükredelim Allahım evlatlarımızla sınamasın inş
Nerelerdesin kacak gebemizBen geldimmmm