• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar kızlar ya şuan ağlıyorum var mı bir şey bugün tam 44.günüm regl bekliyordum. Elimde ovu testi vardı yaptım baktım sonuç böyle sonra HCG yaptım
Çok sevindim canım hayırlısı olsun resmen ovulasyon testi daha önce göstermiş kıpkırmızı hcg silik şaka gibi🥰 kan ver hemen🥰

Eklentiler

• IMG_20191006_142628.webp
    IMG_20191006_142628.webp
    13 KB · Görüntüleme: 52
Hahahhaa hep mi ölesin vay eşinin haline o zaman paso bişey istersin sen 😀😀
Hamile kalmadan once konusuyoduk diyodu ki eve gizli bi derindondurucu alicam yazin yazlik meyve sebze kisin kislik doldurcam sen cinssin yazin kislik kisin yazlik meyve sebze istersin o dolabin yerini soylemicem bilirsen orda olmayani bulur istersin diyodu 😂😂😂 burnundan getiriyorum hamile oldugumu ogrendigimden beri bugun hastaneye gitcez tersledim suratini asti bende kapiyi carptim hemen taksiye bindim gittim ariyo nerdesin dedim gelme ben seni gorunce bogasim geliyo adam ol sonra gel 😂😂 sonuc geldi seni cok seviyorum dedi gozleme ismarladi 😂😂

Hamile kalmadan once konusuyoduk diyodu ki eve gizli bi derindondurucu alicam yazin yazlik meyve sebze kisin kislik doldurcam sen cinssin yazin kislik kisin yazlik meyve sebze istersin o dolabin yerini soylemicem bilirsen orda olmayani bulur istersin diyodu 😂😂😂 burnundan getiriyorum hamile oldugumu ogrendigimden beri bugun hastaneye gitcez tersledim suratini asti bende kapiyi carptim hemen taksiye bindim gittim ariyo nerdesin dedim gelme ben seni gorunce bogasim geliyo adam ol sonra gel 😂😂 sonuc geldi seni cok seviyorum dedi gozleme ismarladi 😂😂
Kız yazık enişteme 😀

Kızlar kızlar ya şuan ağlıyorum var mı bir şey bugün tam 44.günüm regl bekliyordum. Elimde ovu testi vardı yaptım baktım sonuç böyle sonra HCG yaptım
Yyyaaaaaaaaa cok sevindim mmeelleggiiiimmmm😍😍😍kizz sakin ol otur oturdugun yerde gobisini seevv😘😘🤲🤲🤦‍♀️
Kiz ne asermesi benim b.k bogazli olmamdan 😂😂
Ay ben de pis bogazim dun acili salgam ile tusru yiyordum🤣🤣🤣

Teşekkür ederim inşallah vardır ve sağlıkla ilerler. Ben yapınca sanki kasıklarım ağrımaya başladı sanki regl olacağım
Kiz ben regli agrisi gibi agri yasayip gecmeyince gebelik testinde ogrendim bence esin evde yoksa atla taksiye git yaptir donunce supriz yap ben oyle olmasini cok isterdim bebek ayakkabisi kutunun icinde birde sonuc suratini gormek isterdim ama g.tumden ayrilmadigi icin hastanede ogrendi merakli melahat

Sürpriz yap bence git yaptır gel☺
Bende öyle yapmak istiyorum. Ama birazdan gelir ben hastaneye gidip kan verene kadar sonuç 1 saate çıkar ve eşim gelmiş olur. Benim dışarıda bir isim de yok. Yani onun gelmesi daha iyi olacak. Biraz bekleyebilirim galiba. Ben rüyamda kan tahlili veriyordum 193 çıkıyordu. Geçen ay. İnşallah bunu görmüşümdür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X