- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Ve ben ona yorum yaptım galibeBiri konu acmis diyor ki 13 hafta once iliskiye girdim iste hamile miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve ben ona yorum yaptım galibeBiri konu acmis diyor ki 13 hafta once iliskiye girdim iste hamile miyim
Cok mantikliBunlar cocuk gibi yemin ederim ikiz cocuk nasil istiyim ben zaten buyumeyen bi kocam var![]()
Sonunda beni anlayan biri cikti lorikkkkkk iyi ki varsinCok mantikli![]()
Zavallı eniştem hamilelik hormonları karıyı delirttiDotumu yesin zaten sacimi tararken acilmiyo ona bile sinir oluyorum heran kazitabilirim hicbiseye tahammulum yok kendime bile onun ilgisine baslarim simdi![]()
Gönül istedi iki göz allah verecek bes gözKız Allah korusun vur dedik öldürdün ya![]()
Ve bende yorumlarda assaga iniyordum nanayi gördümVe ben ona yorum yaptım galibe![]()
Tanıdık tanımadık herkese dagıtırım 5yaslarına gelene kadarda kimseden almamPestilimiz cikar
Yemin ederim ota boka agliyorum sinirleniyorum bagiriyorum sonra bian geciyo ama pisman da olmuyorum normalde olurum bu icimdeki cocuk beni canavara cevirdiZavallı eniştem hamilelik hormonları karıyı delirtti![]()
Siz de iyi ki verdiniz fasulye ve annesiSonunda beni anlayan biri cikti lorikkkkkk iyi ki varsin![]()
Kız sus dua kapısı neyin açık olur abowwdüşünemiyorumGönül istedi iki göz allah verecek bes göz![]()
Fake hesap acsın onuda aramıza alalım madem bukadar rahatsız oluyor kendine katılsınUyucam telefonu sarja taktim durup durup cekiyo takiyo sarja dedim bozulcak telefon bozulsun diyo dedim yenisini aldiririm benimkini veririm diyo dedim oynama sunu hala devam ediyo bagirdim en son dedim kasinma artik gelmis telefonunu tak hadi kk ne giremezsin sarjin olmazsa onun suclusu da ben olurum dedim uzak dur benden bulasma![]()
Ailede ikizi olan varmııBi deli biziz çünküfarkımız tarzımız
![]()
Sonra annen benimmmm anneeennnn annnee de bana diyip cocugu alistirirsin kendineTanıdık tanımadık herkese dagıtırım 5yaslarına gelene kadarda kimseden almam![]()
Kizzz bi burda nefes aliyorum Allah korusunFake hesap acsın onuda aramıza alalım madem bukadar rahatsız oluyor kendine katılsın![]()
BeeeennnnAilede ikizi olan varmıı![]()
Allah kocana sabır versinYemin ederim ota boka agliyorum sinirleniyorum bagiriyorum sonra bian geciyo ama pisman da olmuyorum normalde olurum bu icimdeki cocuk beni canavara cevirdi![]()
Hamile olunca benDotumu yesin zaten sacimi tararken acilmiyo ona bile sinir oluyorum heran kazitabilirim hicbiseye tahammulum yok kendime bile onun ilgisine baslarim simdi![]()
Ne verdilerSiz de iyi ki verdiniz fasulye ve annesi![]()
Ayy insallah minnos bi hamilelik gecirirsin ben daha basinda boyleyim 9 ay nasil gecicekk aniiiiiiggggggHamile olunca ben![]()