- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Ayyyy deme dicem dedin bile insallah yaaEl verdi vallaha geliyor bebis demwk kki
Insalllah nasip olur bakam .
Yaaa icin fesat![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy deme dicem dedin bile insallah yaaEl verdi vallaha geliyor bebis demwk kki
Insalllah nasip olur bakam .
Yaaa icin fesat![]()
Bak unutma bana yazmayiİnşallah kan versem sonucu görmeden ona bir şey hissettirmemsonuçtan sonra sürpriz yaparım
![]()
Ya sende fasulyeAyyy mercimek firina verilmissss![]()
Hadi hadi affettim
![]()
Bimliyorum yazmıs yalnızIiiiciiinniiiz feesssaatttt siiizziiiinn![]()
Ayyyy minnos bir seytan ucgeni
Allah akıl fikir vere aminnAmiiiinn yarabbülalemiiinnnrabbi hebli mines salihin besiz
![]()
Size doyum olmaz bana müsade kocayı işe yollayıp gelcem çok konuşmayın merak ediyorum sonra dağılınAyyyy minnos bir seytan ucgeni![]()
Acil dr a git canımNereye yazacağımı bilemedim ben 4+4 haftalık hamileyim üç gündür kahverengi lekelenme oluyodu bugün kan geldi peçeteye öncesinde iki düşüğüm olduğu için yıkıldım nolur bişeyler söyleyin
Kavga etme sende doktorlaYokhaftasonuna dolmuş otobüs geç geçiyor. Ancak gelebildim
sonra çok yoğun sıramı bekliyorum
11gün sonra bat canım yum belirtileri yasadım ama harici popom seyiriyor sadeceNana kac gun var bata yok mu belirti
Vallahaaaa insallahhAyyyy deme dicem dedin bile insallah yaa![]()
Ya sende fasulye
L Loriklorik de mercimek
Bnde susam var
O zaman pogaca yapalim benimki corekotu olsun
Mahşerin atlisiAyyyy minnos bir seytan ucgeni![]()
![]()
Yyyaa kadiiinnnnnnn bayiliyorum sannnaaa11gün sonra bat canım yum belirtileri yasadım ama harici popom seyiriyor sadece![]()
Kizzz bebiss yolu karistirip yanlis yerde gezmiyodur insallah11gün sonra bat canım yum belirtileri yasadım ama harici popom seyiriyor sadece![]()
Hicsanmıyorum sadece popo tokusturduk bu ayYyyaa kadiiinnnnnnn bayiliyorum sannnaaaahahah ciddeennn gebelik oluyordur insallah
![]()
Ya bazilari cok sansli ya hicbirsey yapmadan kaliyorlsrHicsanmıyorum sadece popo tokusturduk bu ayondan popom atıyor herhalde
arada kaynamıstır birtanecik sperm insallah
bende sana bayılıyorummmmmm gülgüzelim benimm
♥
İstedigi heryerde gezebilir annesinden müsadeliKizzz bebiss yolu karistirip yanlis yerde gezmiyodur insallah![]()
Hahahahh anne deli cocuk normal olur muİstedigi heryerde gezebilir annesinden müsadeli![]()