- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halbu ki 11. Gunum olucak asilamaminÖylemiii çok heyecanlı![]()
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımBende yarin vercemesim beni yarin sabahin korunde uyandirir
![]()
Yaptin mi suprizi bana onu deeeeeİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım![]()
Allah razı olsun canımÇook sevindim canımmm hayırlı olsun![]()
Evet Ekim ilk günlerde uğuruyla geldi inşallah hep böyle devam eder hepimiz bu defa bebekleri konuşuruzÇok sevindim canım ya bizden sonra haberler gelmeye başladı uğurlu geldik biz![]()
Çok dua edeceğim sizde bana dua edin sağlıkla ilerlesin sağlıkla doğsunİnşallah canıııım dua et bize![]()
Allah razı olsun amin amin inşallahMaşallaah hayırlıı olsunndarısı bizleree
![]()
Dualarım sizinle. Sizde bana çok dua edinİnşallah canısı dualarını eksik etme bizden
İnşallah sağlıklı ilerler. Kafamı karıştıran en son reglim 24 Ağustos bugün 44.gün. ama yumurtlama akıntısına göre yumurtlamayı 12 gün önce falan gördümYok kiz ne dusugu gayet ii masllh
Yaptım yaptım neye uğradığını şaşırdı bana diyor ki ilk acaba doğum günü sürprizi mı yapıyorsun sonra beynim yandı benim doğum günüm değil ki dedim diyorYaptin mi suprizi bana onu deeeee
Sağol canım ederiz tabi tüm hamişlerimiz sağlıcakla kucagına alsın bebişlerini inşallahÇok dua edeceğim sizde bana dua edin sağlıkla ilerlesin sağlıkla doğsun
Amin. Sizlerde en yakın zamandan hayırlısıyla hamilelik haberi alırsınız inşallahSağol canım ederiz tabi tüm hamişlerimiz sağlıcakla kucagına alsın bebişlerini inşallah❤
Çıkar mı ama kanda bilemedim gerçi çıkabilirHalbu ki 11. Gunum olucak asilamaminçıkmasa bile icimde kalmasin
Bende yumurtlamanin 14. Gunu ogrendimİnşallah sağlıklı ilerler. Kafamı karıştıran en son reglim 24 Ağustos bugün 44.gün. ama yumurtlama akıntısına göre yumurtlamayı 12 gün önce falan gördüm. Akıntı yanıltmadıysa bugün yumurtlamanın 12.günü
![]()
İnşallah canıııımmAmin. Sizlerde en yakın zamandan hayırlısıyla hamilelik haberi alırsınız inşallah![]()
Ne zamandr deniyodunuz canımİnşallah canıııımm![]()
Videoya aldin miYaptım yaptım neye uğradığını şaşırdı bana diyor ki ilk acaba doğum günü sürprizi mı yapıyorsun sonra beynim yandı benim doğum günüm değil ki dedim diyor![]()
Bilmeeeemm kine ya su an sag kasigim cok kotu agriyorÇıkar mı ama kanda bilemedim gerçi çıkabilir![]()