• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim reglim çok olmaz birde sanki pıhtı gibi olurdu. Bende bu süreçte her gün bir tane küçük limonu sıktım 1.5 lt suya döktüm. Gün boyunca o suyu içtim. Her gün düzenli o su bitince normal su içtim
Yoyunmu oldu ondan sonra adetin😀

Insallah oyledir. Su an yine uuzaniyorum . Korkuyorum boyle sakalar yapmasin bana🤣🤣

Kasikta başlıyor dimii tutunmaya ? Bilmiyorum boyle seyler 🤲🤲insallah tutunuyordur . Benim gibi inatcidir 🤣
Benim hala ara ara agrim oluyo tabi kasikta olcak tutunurken kulaginin agricak hali yok lorik hahahahah😂😂 deli kiz

Benim hala ara ara agrim oluyo tabi kasikta olcak tutunurken kulaginin agricak hali yok lorik hahahahah😂😂 deli kiz
Ne bilem kiiizzz hani videolarda falan izlerken kasiktan geciyor hic durmuyor oralarda borulardan gecip rahme tutunuyor🤣🤣🤣🤣 ama ben agir kaldirdim farkinda olmadan unutmuştum. Uzaniyorum ayaklarımın altinda yastik😊🤲

Ne bilem kiiizzz hani videolarda falan izlerken kasiktan geciyor hic durmuyor oralarda borulardan gecip rahme tutunuyor🤣🤣🤣🤣 ama ben agir kaldirdim farkinda olmadan unutmuştum. Uzaniyorum ayaklarımın altinda yastik😊🤲
Bende gecen koca tencereyi kaldircaktim ofiste bian bagris oldu annem calisanlar bi yandan sen manyak misin diye 😂😂 dedim tamam be unuttum zaten bu ara her halti unutuyorum 🙄

Bende gecen koca tencereyi kaldircaktim ofiste bian bagris oldu annem calisanlar bi yandan sen manyak misin diye 😂😂 dedim tamam be unuttum zaten bu ara her halti unutuyorum 🙄
Ahahahah 🤣🤣 yazik bunadin bu yaşta daha anne olucaksin cocuk youtuberleri izliyceksin butun gun sacmaliklarini 🤣🤣 kendini bile unutucaksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X