- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Reglime daha 8 gun varAynen biraz koyu gibi geldi varsada bebiş gerçi normal çünkü regline daha vardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglime daha 8 gun varAynen biraz koyu gibi geldi varsada bebiş gerçi normal çünkü regline daha vardı
Bencede git ver direkt sabahEvdeyim su an yarin direk kan vercem sabahin ilk kani ile![]()
Aynen ilk yaptığımı ve koyu olanı saklarım. İlk i bana büyük bir şok ve heyecan olduEn koyusunu yakala sakla ilerde gosterirsin![]()
Aynen normal ama t çok çok silik olmalı senin koyumsu benceReglime daha 8 gun var
Ilk kan tabi onemli kizzİlk kan önemli tabi
ne güzel inşallah güzel sonuç alırsın. Etiketlemeyi unutma
![]()
Ayy boyle demeyin heyecanlaniylrumAynen normal ama t çok çok silik olmalı senin koyumsu bence
Ne guzel ama yaAynen ilk yaptığımı ve koyu olanı saklarım. İlk i bana büyük bir şok ve heyecan oldu
Etmez miyim hepinize edeceğim inşallah. Topiğin ilk sayfasını açıp tek tek isim alırımBana da dua et kirarim kemiklerini![]()
Insallah insallahhhhhhBencede git ver direkt sabah![]()
Benim düşüncem bu valla canım kan ver ama sabahAyy boyle demeyin heyecanlaniylrum![]()
Bu ayla birlikte 17.ay. bebeğim 17.ay da tutundu inşallahNe zamandr deniyodunuz canım
İnşallah güzel sonuclarla dönInsallah insallahhhhhherken uyurum sabah cabuk olsun diye
Hadi ya baya da olmuş canım normal yolla oldu dşmiBu ayla birlikte 17.ay. bebeğim 17.ay da tutundu inşallah![]()
İşte regl olmadım hiç. Eylül ün ilk günleri başladım ve 1 aydır her gün düzenli içiyordum limonlu suYoyunmu oldu ondan sonra adetin![]()
Ilk kan onemli tabi allahimmmmm sevincim kursagimda kalmasinBenim düşüncem bu valla canım kan ver ama sabah![]()
Hadi insallahİnşallah güzel sonuclarla dön![]()
Evet baya oldu çok ağladım çok yıprandım ama sonra benden çok çok daha uzun süredir bekleyen var diyip kendime kızıyordum. İlk defa Eylül ayında düşünmedim çünkü 25 Eylül de regl olursam aşılamaya başlayacaktık doktorumla karar almıştık. Ama çok şükür aşılamaya gerek kalmadıHadi ya baya da olmuş canım normal yolla oldu dşmi![]()
Ooo o zaman gebeliği öğrenince kan uyuşmazlığı iğnesi yaptır.Ilk kan tabi onemli kizzbenim kanimda degerli 0 rh (-) kanim bile negatif
![]()
O gelirken her yer kapalı oluyor doktor yasak dediya hayatta almaz bizedr at testiYaptim t silik cikti
Enisteye soyle yarin gelirken aliversin
Yaptim t silik c her zmaanki formunda![]()