- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
Eee kendi dedikodu mu mu yapam senleNana nında olmaz küsüyor sonra![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee kendi dedikodu mu mu yapam senleNana nında olmaz küsüyor sonra![]()
Hissettim muck yanaktanBende seviyorumm kiii ♥
Aynennn ayy cok konustuk gidip kocayi bi kitlayasim var kiKocayı yiyemedin banamı göz diktinvay anammmm
![]()
Ahhaha koca ve kaynanalar ne güne duruyorEee kendi dedikodu mu mu yapam senle![]()
![]()
Ayyy evet evet dogruuu ufff bak dedikodu aserdimAhhaha koca ve kaynanalar ne güne duruyor![]()
Bbnların hepsi hormonlardanAynennn ayy cok konustuk gidip kocayi bi kitlayasim var ki![]()
Yarın manşetlerde yeni evli hamiş bayan kocası yasak diye düz duvara tırmandıAynennn ayy cok konustuk gidip kocayi bi kitlayasim var ki![]()
Patlat kız içinde kalmasınAyyy evet evet dogruuu ufff bak dedikodu aserdim![]()
![]()
![]()
Duvar birakmicam valla bi oynassak mi dedim yok bebege bisey olur kendimi durduramam belki dedi oda istiyoda kitlamayla kalmam diyo uffffYarın manşetlerde yeni evli hamiş bayan kocası yasak diye düz duvara tırmandı![]()
Hep duyuyordum hamilelikte hormonlardan istek artıyor diye demek ki doğruymuş şekil a da göründüğğ gibiBbnların hepsi hormonlardan![]()
Benim karnimda hep sis anacim gazdir uzme sen kendiniIyi akşamlar kızlar görüşmeyeli nasılsınız? Hamiş sayımız artmış maşallah.. Rabbim en kısa zamanda isteyenlere nasib etsin insAllah.. Ben çok halsizim hep yatıyorum iş dışında. Ve sanki 5 aylık hamileyim gibi şiş karnım .. anlamadım sebebi ne?
Sizleriseviyorum. Pek giremiyorum ev taşıyacağım hep koşturmaca. ❤❤öpüldünüz
![]()
Allah iyiliğini versin kız azcuk ucundan vereydi bariDuvar birakmicam valla bi oynassak mi dedim yok bebege bisey olur kendimi durduramam belki dedi oda istiyoda kitlamayla kalmam diyo uffff![]()
kizzz napam herifle bir haftadir salonda yatiyoz ayri koltuktaaa ev sahibi olucak kaynana sagolsun sadece salona klimaya izin verdi yaniyommmm yatamiyom yatak odasinda camida acamiyom 1. KatHep duyuyordum hamilelikte hormonlardan istek artıyor diye demek ki doğruymuş şekil a da göründüğğ gibi![]()
Ayy keskee ucundan almayada raziydimmAllah iyiliğini versin kız azcuk ucundan vereydi bari![]()
Anoww cadı kaynana torunu olunca mecbur izin verecek zor yakizzz napam herifle bir haftadir salonda yatiyoz ayri koltuktaaa ev sahibi olucak kaynana sagolsun sadece salona klimaya izin verdi yaniyommmm yatamiyom yatak odasinda camida acamiyom 1. Kat
Kizzz ev sahibim kaynanalik yapiyo kiradayim dua et de cocuk olmadan ev bulayim aklima yatan da alayimAnoww cadı kaynana torunu olunca mecbur izin verecek zor ya
Az cilve yapaydın kız belki ikna ederdinAyy keskee ucundan almayada raziydimm![]()
Ay yanlış anladım benKizzz ev sahibim kaynanalik yapiyo kiradayim dua et de cocuk olmadan ev bulayim aklima yatan da alayim![]()
Ayyy yemin ederim benden daha hamile balik ekmek yemeye gidiyoduk biri deodarant sıkmamıs midem bulandi otobusten indik diyo ki bisey dicem ama inanmazsin beni araba tuttu normalde tutmaz dedim askim hayirdir baba mi oluyorumAz cilve yapaydın kız belki ikna ederdin![]()