- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
Gelsin cabuk istennCalisiyor babamiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelsin cabuk istennCalisiyor babamiz![]()
İş ne canımKiz bizim is yeri baskasinin isi olsa birakip giderim de evde yatsam nolcak sankiİyi boyle arada gidip geliyom ama doktor calisabilirsin dedikce gorevimin basindayim nasilda caliskan bir kiz cocuguyum
![]()
![]()
Sorun yok aşkımYaaaa yok bitanemmm ben ozur dilerim asil kirdiysambiliyosun ki hic heycanini yasayamadim hamileligin hala insallah Allahim saglikli sihhatli bebeler verir sizlere
![]()
BekliyoruzYarimm saat sonra![]()
Yaa yerimmm ben sizin yaraniza basmak istememistim kiSorun yok aşkımbi nacizane uyarıydı sadece bu halime şükür yıllarva bekleyenler var inan Rabbim daha fazla bekletmesin bnm gözümde çok şanslısınız onun için amin kuzucum aminnn sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin dilerim çok rahat bi hamilelik yaşa
![]()
Yaa yerimmm ben sizin yaraniza basmak istememistim kiSorun yok aşkımbi nacizane uyarıydı sadece bu halime şükür yıllarva bekleyenler var inan Rabbim daha fazla bekletmesin bnm gözümde çok şanslısınız onun için amin kuzucum aminnn sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin dilerim çok rahat bi hamilelik yaşa
![]()
Bitanem ya üzülme üzül diye demedim inan bu ilaçlar beni iyice duygusal yaptı zaten gül bakayım bak aglarım heYaa yerimmm ben sizin yaraniza basmak istememistim kicok cok cok uzgunum haklisin
![]()
Gelcek daha ben görcemGelsin cabuk istenn![]()
Bakalim biriktirmye calsiyorumBekliyoruz![]()
Aglama sakınnnnn vallaaa uzulurummm daha cok sen aglarsan ben daha cok aglarimBitanem ya üzülme üzül diye demedim inan bu ilaçlar beni iyice duygusal yaptı zaten gül bakayım bak aglarım he![]()
Aglayinnnn leeee iciniz açılırAglama sakınnnnn vallaaa uzulurummm daha cok sen aglarsan ben daha cok aglarim![]()
Senin hamilelikten bnm ilaçlardan hormonlar tavan sel alır valla kadınlar kulubünüAglama sakınnnnn vallaaa uzulurummm daha cok sen aglarsan ben daha cok aglarim![]()
Aha bide bizi ağlatmaya meraklı çıktıAglayinnnn leeee iciniz açılır![]()
Aminnn insallahhSenin hamilelikten bnm ilaçlardan hormonlar tavan sel alır valla kadınlar kulubünügülelim hep Rabbim güldürsün hep
![]()
Biliyorum ters tepki vericegini o yuzden oyle dedimAha bide bizi ağlatmaya meraklı çıktıağlamıyoruz uleynnnn gülüyoruz hahahaha
![]()
Kız işe artık hadi çıkcam seni bekliyorumBiliyorum ters tepki vericegini o yuzden oyle dedim![]()
Aynen oyduYqa hayrlisi olsun cnm vardr bunda da bi hayir ınnovita miydi testin
Tamam canım artık oyle yapıcamBebegim bak bende hamileligimi erken gebelikte gormedim 5 tl lik kaset testte gordum ama hemen cikti oyle deme sadece aninda cikarsa heyecanlan bosuna uzulme sonra![]()
nasip cnm yaşla değil bence dusunme oyle her nasip vaktine esirKızlar ara ara girip bakiyorum. Hala grip gecmedi.ben bu ay takip etmiyorum hic. Sabah telefonun alarmi calinca farkettim bugun reglinin 14.günü olmus yumurtlama belirtim falanda olmadi hic. Ben bu ay sadece düzenli iliski deniyorum .ne ilac ne kür denemiyorum. Yasim 36 oldu 3 yildir olsa olurdu zaten.
Haha tamamGelcek daha ben görcem
Bakalim biriktirmye calsiyorum![]()