• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamile haberleri veren arkadaşlarıma, kardeşlerime hayırlı olsun inşAllah sağlıkla ilerlesin gebelikleriniz hayırlı evlat olsun hamileliğinizde doğumunuz da çok güzel geçsin inşAllahhh sağlıkla 🤲
Darısı ben dahil tüm isteyenlere insAllah 🤲
Sırada kimin regl tarihi varsa gebelik tarihi olsun inşAllahhh 🤲
Allah'ım nolur beni ve benim gibi olan arkadaşları da bu topikten hamile olmadan çıkarma 🙏🤲🤲
Çok birikmiş okuyamadim hepsini. Zeyzey, deryakadir, fasulye annesi ve aklıma gelmeyen gebe haberleri gözüme ilişti 🙏
E Eslem91 de haber verdi sağolsun bakayım dedim ❤

Hamile haberleri veren arkadaşlarıma, kardeşlerime hayırlı olsun inşAllah sağlıkla ilerlesin gebelikleriniz hayırlı evlat olsun hamileliğinizde doğumunuz da çok güzel geçsin inşAllahhh sağlıkla 🤲
Darısı ben dahil tüm isteyenlere insAllah 🤲
Sırada kimin regl tarihi varsa gebelik tarihi olsun inşAllahhh 🤲
Allah'ım nolur beni ve benim gibi olan arkadaşları da bu topikten hamile olmadan çıkarma 🙏🤲🤲
Çok birikmiş okuyamadim hepsini. Zeyzey, deryakadir, fasulye annesi ve aklıma gelmeyen gebe haberleri gözüme ilişti 🙏
E Eslem91 de haber verdi sağolsun bakayım dedim ❤
Sağol canım benim Allah razı olsun darısı sana inşallaj 🙏🙏🙏🙏😍😍😍

Sağol canım benim Allah razı olsun darısı sana inşallaj 🙏🙏🙏🙏😍😍😍
Cnm mrb
Hatırladığım kadariyla ovu testlerin silik cikiyodu hiç koyuluk yakaladinmi
Bende hiç koyuluk olmadi ama kimyasal yaşadım geçen ay seninde haberini alınca cok sevindim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin ins

Ahahha E Eslem91 kara göründü valla dünden beri giremedim birikmişti sayfalar bir film şeridi gibi geçti gözlerimden. Yazdıklarımızı okuyunca kâh dua ettim amin dedim, kâh gözlerim doldu mutlu oldum, kâh gülümsedim komiğime gitti hepiniz iyi ki varsınız
L Loriklorik dualarımdasın kız inş. herkes gebe gebe gebe olur burada hepimize hayırlı annelikler yakışır ☺
@Melegim15 Rabbim sana da hayırlısıyla kucağına aldırsınn canım N Nana Ana Senin öncülüğünde bu topikteki herkesin istediği hayırlı evlatlar nasip olsuunnn. Anneliğin güzel duygularını paylaşarak birbirini hiç tanımayan insanları bir araya getirdin teşekkürler herşey için tatlımm💕🤗
Cok incesin asıl ben tesekkür ederim Allah beni aracı kılmıssa boynum kıldan incedir balım insallah burada sana cocuklarımızla ilgili sorularda eslik edecez rabbim tez yasatsın hepinizi cok seviyorum cicegimmmm ♥️♥️🥰🥰🥰😘🤩

Cok incesin asıl ben tesekkür ederim Allah beni aracı kılmıssa boynum kıldan incedir balım insallah burada sana cocuklarımızla ilgili sorularda eslik edecez rabbim tez yasatsın hepinizi cok seviyorum cicegimmmm ♥♥🥰🥰🥰😘🤩
Umarım öyle dediğin gibi olur. Seve seve katılırız, yani 🤗
Başımıza ne gelirse gelsin hepsi Allah'tan.
Bizleri burası ve senin vesilenle kaynaştıran Rabbim'den şuan isteğim sizlere birer birer hayırlı evlat nasip etsin inşallah 💕vee seni seviyorum💕

Kizlar 3 gündür bende tuhaf şeyler var birgün bir kasigim ağrıyor birgün diğeri cumartesi sağ kasigimin hizasındayani belinin yani ara ara agriyordu bugüne yine sol kasigim ağrıyor ve krem gibi alındı geliyor arada beyaz akinti geliyor acaba işittim mu ben bugün doktor kan sonuçlarına bakti adetin 3.güne gel hormonlara bakalim dedi hakkımızda hayirlisi artık.

Bu arada hayallerimiz çoğalmış sağlıklı sihatli ilerler inşallah çok sevindim özellikle birinde çok dugulandim 105 sayfa geriden geldim usanmadan okudum belki geniş haberi alırım diye iyi ki de okumusum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X