Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben hiç ümitli değildim 13-18eylül adetimde eşimde 23eylülde askere gitti 18-20-22 günler ilişki oldu sadece o yüzden eylül ayında yumurtlama takibi falan hiiiç yapmadım eşim yok diye ama rabbim işte şükürler olsun inşallah tüm isteyenlere verir rabbim allahım kimseye aratmasın hep dua ediyorım🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Rabbim herşeye bir sebep veriyor işte böyle şeyler bunun göstergesi kuzum ne kadar süredir istiydun

Rabbim herşeye bir sebep veriyor işte böyle şeyler bunun göstergesi kuzum ne kadar süredir istiydun
Temmuzda evlendim ben ama evlendiğimde istiyordum 27yaşındayım olsun artık diye rabbim kısmet etti🙏🏻🙏🏻 En kısa zamanda sizlerdende hamiş haberleri alırız inşallah🤗❤️

Yaa ne güzel aynı gün eşim askere gitti benimde hep süpriz yapmak istiyodum öyle hayaller kuruyodum ama adet oldum kısmet değilmiş inşallah sağlıkla kucağına alırsın ve bizede nasip olur🤲🏻
Bende öyle allahım eşim askerdeyken ona süpriz yapayım diyordum rabbim kısmet ettii🙏🏻 İnşallahhhh rabbim sizlerede nasip etsinnn canımmm bol bol dua et🤗🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X