- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
uatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooppp olmusAy hadi inşallah çarşamba gelmez artık

Bakalim simdiden umutlanmiyimAy bence hamişsin yaa neden 2 çıksınki uoksa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooppp olmusAy hadi inşallah çarşamba gelmez artık

Bakalim simdiden umutlanmiyimAy bence hamişsin yaa neden 2 çıksınki uoksa

O kadar inatçımısın yoksaGörürsün

Hadi hayırlısı canım umut hala varEVET KIZLAR BEKLENEN SONUC GELDI
2. 27UZULDUK MU ASSLLLSAAA
ÇÜNKÜ ERKEN YAPMISIMDIR . ADETIME DAHA 1 HAFTA VAR .
Ben 0 in altinda bekliyordumHadi hayırlısı canım umut hala var
Tabiki kuzu hayal kırıklığı payı bırak Rabbimin bildiği bir vakit vardır elbetuatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooppp olmus
Bakalim simdiden umutlanmiyim
Yavrum peygamberimizde cocugu olsun nesli devam etsin isteyen birisine öyle ögütlemis ya esinin özel gün bitiminde birlikte ol demis hatta o tarihlerde hamile kalanların erkek cocugu oluyormus bu topiklerde cok okudum bunu nettende bir arastırayım bu konuyu ben paylasırım bulabilirsem birseyKuzu benim kuzenim eczacı bana adetliyken tembihledi hatta hatırlattı kaç kere mutlaka adetinin bittiği günü değerlendir dedi Ama ne nasıl oluyor onu sormadım yani neden son gğn dedin diye sormadım
Ben hemen yatıyom o zaman 1 saat sonra kalkcam sonra yine yatcam kalkınca yazarım sonuç ney diyeuatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooppp olmus
Bakalim simdiden umutlanmiyim

Bat a daha 1 hafta var hayırlısıyla olur inşallah. Artık test yapma batın geçmesini bekleEVET KIZLAR BEKLENEN SONUC GELDI
2. 27UZULDUK MU ASSLLLSAAA
ÇÜNKÜ ERKEN YAPMISIMDIR . ADETIME DAHA 1 HAFTA VAR .

MalesefO kadar inatçımısın yoksa

Aa bunu ilk defa duydum kız benim adetten önceki gün ve adet bittiği gün oldu ilişki artık bakalım tutucakmıYavrum peygamberimizde cocugu olsun nesli devam etsin isteyen birisine öyle ögütlemis ya esinin özel gün bitiminde birlikte ol demis hatta o tarihlerde hamile kalanların erkek cocugu oluyormus bu topiklerde cok okudum bunu nettende bir arastırayım bu konuyu ben paylasırım bulabilirsem birsey

Canım umudunu kırmak istemem ama 0 ve ya 3-5 bence cok yüksek tutma beklentini üzülmemek adına benim kac ay 3 küsür 2 çıktı ama hamile değildim birinde 4.99 çıktı düşün ona da kimyasal dediler gerçi belki 3-5 kez kimyasalim oldu bilmiorum ama hayrlisi varsa insAllah kat kar artsin sagikla gelsin bebeğinBen 0 in altinda bekliyordum

Aboww keşke demeseydin öle bana hiç deme öle şeyler tamam mı topiği terk ederim yoksaMalesef

He heeee evet evet o yüzden gebelik varmıdır gibi imalı soruyorsun yedim bende

Yooo cidden koyuluk olsa gebelik ihtimali de gelecek ama ben bu ay bastan beri diorum ikinci yumurtlama olacaki die hqtirlarsan gerçekten cok erken oldu cunki pik hcg de yapmıyorum farkındaysanHe heeee evet evet o yüzden gebelik varmıdır gibi imalı soruyorsun yedim bende

Tutarsa bende acımıycam kendi rezilligimeAa bunu ilk defa duydum kız benim adetten önceki gün ve adet bittiği gün oldu ilişki artık bakalım tutucakmı

Ne demeseydim keskeAboww keşke demeseydin öle bana hiç deme öle şeyler tamam mı topiği terk ederim yoksa
 o yapmasaydı keske.
 o yapmasaydı keske.

Sevinmiyorum normal karsiliyorum . Iyi olsa da kotu olsa da rabiim en iyisini bilirTabiki kuzu hayal kırıklığı payı bırak Rabbimin bildiği bir vakit vardır elbet
Ben hemen yatıyom o zaman 1 saat sonra kalkcam sonra yine yatcam kalkınca yazarım sonuç ney diye

Gelecek ama ne zamanKizzz lorikkk moral bozmak yokk mercimekk yolda Allah in izniyleee gelcekk tiyzilerineee

2 gun sonra yineBat a daha 1 hafta var hayırlısıyla olur inşallah. Artık test yapma batın geçmesini bekle
InsallllllaaahhhhCanım umudunu kırmak istemem ama 0 ve ya 3-5 bence cok yüksek tutma beklentini üzülmemek adına benim kac ay 3 küsür 2 çıktı ama hamile değildim birinde 4.99 çıktı düşün ona da kimyasal dediler gerçi belki 3-5 kez kimyasalim oldu bilmiorum ama hayrlisi varsa insAllah kat kar artsin sagikla gelsin bebeğin