Ahh kuzum ya yavaş yavaş hazırla gurbet zorya bizde aynıyızYok. Ailem den de uzakta kayınvalidemlerden de uzaktayım. Eşimin tayini çıktı Mersin e buraya geldik. Kimimiz kimsemiz yok. Eşim de nöbette
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh kuzum ya yavaş yavaş hazırla gurbet zorya bizde aynıyızYok. Ailem den de uzakta kayınvalidemlerden de uzaktayım. Eşimin tayini çıktı Mersin e buraya geldik. Kimimiz kimsemiz yok. Eşim de nöbette
Cnmcim bizimkilere solim ne yapmislrsa sana da getrsinlerYok. Ailem den de uzakta kayınvalidemlerden de uzaktayım. Eşimin tayini çıktı Mersin e buraya geldik. Kimimiz kimsemiz yok. Eşim de nöbette
Aynen canim herseyn hayrlisi olsn evet sninde yasinda genc vallaInsAllah hayırlısı olsun canım her nasip vaktine esir elbette naparsan yap olası varsa olur bana da hep yaşın genç bi tane var ikinci de olur denemeye devam diyorlar bklm ne zmna kadaryaşım 25 benim de

Benim pembemsi leken oldu ama bir defa ve çok azHamile kalanlara sormak istiyorum açık kahverengi lekelenmeleriniz oldu mu ?
Ayy hadi inşallah canımmmm hamile kalırsın aminnnnnnNYawww ben de Temmuz 2018de evlendim benimde bu ay olsun lütfen

Benim olmustu sonu hayirli bitmedi malesefHamile kalanlara sormak istiyorum açık kahverengi lekelenmeleriniz oldu mu ?
Rabbim bidaha yaşatmasın canım benim ünşallah hayırlı haberler alırsın sende hamile kalırsınCanım ben geçen ay düşük yaptım 6 aydır korunmuyorum bakalım hayırlsı

Öyle ya çok zor şimdiden onlara ihtiyaç duymaya başladım bileAhh kuzum ya yavaş yavaş hazırla gurbet zorya bizde aynıyız

Oyyyy kuzum benimCnmcim bizimkilere solim ne yapmislrsa sana da getrsinler
 Allah razı olsun
 Allah razı olsun  Düşünmen bile yeterli
 Düşünmen bile yeterli  . Ben iyi hissettiğim zaman yaparım. Eşim evde olduğu zaman yapar idare ederiz inşallah
. Ben iyi hissettiğim zaman yaparım. Eşim evde olduğu zaman yapar idare ederiz inşallah 
Canım valla bizdede öyle oldu 18nde adet bitti ilişki oldu sonra 20-22de oldu ve hamile kaldım bide beklentim yoktu öyke beklemedim olmaz nasıl olsa yumurtlama değildir diye takip falanda etmedim ama rabbim verdi deneyin kızlar denemekten bişey olmaz belki hamile kalırsınız bellimi olur inşallah olurrrO konuyla ilgili detaylı bilgi nereden alabiliriz acaba canım yabende regl son günü denemek istiyorum

Ozaman kocaya söz hakkı verme bu konuda bat gelene kadar beklesinBahane değil elinde testle gelip hadi yap diyen bi kocam var çünkü şuana kadar yaptıgım testleri hep o yaptırdı ben beklemeyi tercih ediyorum negatif görme korkusu var bnde hemen bahaneci yaptın benide

Ne olduBenim olmustu sonu hayirli bitmedi malesef
Evet kuzum okudum yazdıklarını uygulicam bende gerci reklim öyle yogun hic gelmiyor ama yinede 7gün sürer döngün akıntılı gibi. 7.günü degerlendirecem bende insallah olurCanım valla bizdede öyle oldu 18nde adet bitti ilişki oldu sonra 20-22de oldu ve hamile kaldım bide beklentim yoktu öyke beklemedim olmaz nasıl olsa yumurtlama değildir diye takip falanda etmedim ama rabbim verdi deneyin kızlar denemekten bişey olmaz belki hamile kalırsınız bellimi olur inşallah olurrr

Kötü düşünme iyi düşün iyi olsun canımmmYa ben bugün çok çok yoruldum 6 saat durmadan ayaktaydım. Dolap geldi sınıflara ve malzemeleri yerleştirdik. Eve geldim sol kasığım ve belim çok ağrıyor. Bir şey olmaz değil mi. Ben keseyi görmeden ailelere söylemek istemedim onlarda umutlanmasın diye. Sol kasığımda acı bir batma var

Eğer 5nci günde bitiyorsa yıkandıktan sonra arada akıntıyla kahve leke bile gelde o 5nci gün bitti diyelim yıkandın ilişki olsun sonra yıkan zaten 1gün ara verirsin yine adetin biter yine temizlenir bidaha ilişki olursun hiç belli olmaz tutar..çünkü ben kendimden diyorum yumurtlama zamanı olmadı he belki 22sinde ilişki oldu 24nde yumurtlama ozamana kadar spermler yaşadı onuda bilemem yani nezaman ne olacağı belli olmaz dene senEvet kuzum okudum yazdıklarını uygulicam bende gerci reklim öyle yogun hic gelmiyor ama yinede 7gün sürer döngün akıntılı gibi. 7.günü degerlendirecem bende insallah olur

Benim olmadı canım ama daha adet günüme var olurmu bilmemHamile kalanlara sormak istiyorum açık kahverengi lekelenmeleriniz oldu mu ?

Bizimde kaderimiz işte napalımÖyle ya çok zor şimdiden onlara ihtiyaç duymaya başladım bile