- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 32
Bakacam artık ama adet gelcekmiş gibi iğrenç his ve sancı varbugün 8.ci gün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakacam artık ama adet gelcekmiş gibi iğrenç his ve sancı varbugün 8.ci gün![]()
5 gün geçti normalmiNe biliyim genelde daha az çıkar senin yüksek çıkmış kaö haftalıkki bide kaç gğn geçmişti adetin oda önemli
KimBende dün yad etmistimözellikle bir vatandas icimi yaktı okurken
![]()
EvwetKız geçmişimi yadediyorsuninşallah ışınlanmışımdır
![]()
Hım o zaman durum başka yoksa iki aylık gebiş misin2 aydır sadece lekeleniyomus cnm bence yapmali
Anladım şimdi canım o zaman durum başka yap tabi ki yoksa iki aylık gebiş misinBen bu ay icin yapmıyorum benim iki aydır regl günlerimde regl olmadı lekelenme oldu ya kuzum kızlar beni gaza getirdi adet görüpte hamile olanlar olabiliyor diye bende gittim test aldımyoksa erken teste tabiki karsıyım hala
![]()
Canım seni tebrik ediyorum, böyle düşündüğün için en kısa zamanda nasip edecek Allah inş. Daha çok gençsin, stres yapıp üzülmektense dua etmek daha mantıklı ve rahatlatıcı, zamanı gelince gelecek bebeğin buna inanYok gercekten üzülmüyorum artiksabah biraz uzuldum ama,gecti gitti aglasam geri gelir mi gelmez ölümden baska herseyim caresi var
Tabiki kuzum ya böyle bekliyorzya eminim çok çok güxel bebeklerimiz olucakDiycek bisey yok zaten canm biz elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakıyoruz birgün dualarımız tecelli edicek inşallah, Rabbim bekletiyosa en güzeli içindir![]()
Kuzuu bende öyle ya ilişki falan istemiyo canım saldık valla hayır olsunbiliyormusun bende aynı şeyleri hissettim bu ay
hatta ilişkiden soğudum desem yeridir
aslında akışına bıraksak ne güzel olcak
Adetler gecikmeye başlayınca rahim bebek arıyo derler kuzu hadi bakalım hayırlısı :)Kızlar size birşey soracagım benim adetim genelde 30da bir olur ya 2fn ileri ya geri çok fark etmrz ama son iki aydır bir ay 6 bir ay 11gün gecikti yani son adetim 40 günde geldi ben yumurtlama tarihimi bu 40 güne göre hesaplarsam önümzdeki 2gün sonra faln oluyo zaten akıntım ve göğüs hassasiyetim başlıyor sancımda başladı sanki iğne batıyor arada bu ay 11.denememiz olacak henüz doktora gitmedik eşimdr bende bu ay adet günü de gideceğim asıl soruma geleyim şimdi yumurtlama olmasada ben bu akıntıyı falan yaşarmıydım çünkü aklıma acaba yumurtlama olmuyo ondan mı gebe kalamıyorum sorusu geliyor ovulasyon testi kullandım bi ara onda da net olarak görmedim kırmızı yı yani yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler♥
Bilemedim canım ama yüksek maşallah5 gün geçti normalmi
Vallaha bu ay oldukca salcam kendimi yeter yaCanım seni tebrik ediyorum, böyle düşündüğün için en kısa zamanda nasip edecek Allah inş. Daha çok gençsin, stres yapıp üzülmektense dua etmek daha mantıklı ve rahatlatıcı, zamanı gelince gelecek bebeğin buna inan ☺
Benimde öyleydi son 3 aydıe inş benimde öyledirAdetler gecikmeye başlayınca rahim bebek arıyo derler kuzu hadi bakalım hayırlısı :)
Geldimi kırmızılarVallaha bu ay oldukca salcam kendimi yeter ya![]()
İnşallah canım benimBenimde öyleydi son 3 aydıe inş benimde öyledir![]()
Kuzu macun alsana bideVallaha bu ay oldukca salcam kendimi yeter ya![]()
Sal canım bırak oluruna, ne zaman olursa de düşünme bileVallaha bu ay oldukca salcam kendimi yeter ya![]()
hadi insAllah yerlesmedir cnmAayy kızlarr benim bugüün beliim çok ağrıyoo bide mendile kahverengi çok az bi leke geldii sora sı yok ya regelime belirti oluyo yada bilmiyorum![]()
hayrlisi olsun cnm adetin sökülmesi için bisey yapacan mi doktorunla girustun muCikti sonuc .1 16. Adetmis ama sokulmedim![]()
Vala cnm ben her ay adet görüyorum bi kac gun ileri ya da geri yumurtlama tembelliği varmış kalitesiz olur demisti gecen ay ki doktorum klomen verelim denlmisti hemen.... Ovu testinde bende cok pik gorememistim bu ay gördüm bklm nolcakKızlar size birşey soracagım benim adetim genelde 30da bir olur ya 2fn ileri ya geri çok fark etmrz ama son iki aydır bir ay 6 bir ay 11gün gecikti yani son adetim 40 günde geldi ben yumurtlama tarihimi bu 40 güne göre hesaplarsam önümzdeki 2gün sonra faln oluyo zaten akıntım ve göğüs hassasiyetim başlıyor sancımda başladı sanki iğne batıyor arada bu ay 11.denememiz olacak henüz doktora gitmedik eşimdr bende bu ay adet günü de gideceğim asıl soruma geleyim şimdi yumurtlama olmasada ben bu akıntıyı falan yaşarmıydım çünkü aklıma acaba yumurtlama olmuyo ondan mı gebe kalamıyorum sorusu geliyor ovulasyon testi kullandım bi ara onda da net olarak görmedim kırmızı yı yani yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler♥
Henuz gelmedi leke leke geliyorGeldimi kırmızılar![]()
Kuzu ya saol tesekkur ederim onerin icin .ben bu ay hicbirsey denemek istemiyorum ya kafami bosaltmak istiyorum artik cocuk icin iliski de yapmiycamKuzu macun alsana bide
Vallaha artik dusunmek bile istemiyorum cocuk konusunuSal canım bırak oluruna, ne zaman olursa de düşünme bile![]()
Daha once boyle bosey gelmedi basimaa adetim su an leke leke geliyor yarin da gelmezse ararim doktorumuhadi insAllah yerlesmedir cnm
hayrlisi olsun cnm adetin sökülmesi için bisey yapacan mi doktorunla girustun mu
[
Vala cnm ben her ay adet görüyorum bi kac gun ileri ya da geri yumurtlama tembelliği varmış kalitesiz olur demisti gecen ay ki doktorum klomen verelim denlmisti hemen.... Ovu testinde bende cok pik gorememistim bu ay gördüm bklm nolcak