• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
amin insAllah cumlemizin cnm

Cnm biz yaklaşık iki senedir istiyoruz ama kilo insülin direnci fapan derken bi sure korunduk toplamda bi bucuk senedir korunmuyoruz gecen sene Eylülde kimyasalim oldu hayrlisi elbette insanları takmak istemiyorum ama bazen fazlaca hayat enerjimi emdiklerini hissediyorim
Canım bizim birer çocuğumuz var zaten o bir teselli başlı başına. Ben sürekli soranlara artık bir çocuğum var çok şükür olmazsa bile Allah ona ömür versin diyorum bir daha sormasınlar diye, canım istemezse yapmam bile yani kime ne acaba, boşver takma öyle tipleri bak senin kızın daha küçük galiba benimki 6 yaşında, kardeşleri olur inş yavrularımızın yeter ki stres yapmayalım

amin insAllah cumlemizin cnm

Cnm biz yaklaşık iki senedir istiyoruz ama kilo insülin direnci fapan derken bi sure korunduk toplamda bi bucuk senedir korunmuyoruz gecen sene Eylülde kimyasalim oldu hayrlisi elbette insanları takmak istemiyorum ama bazen fazlaca hayat enerjimi emdiklerini hissediyorim
Öyle tabi regl döneminde özellikle insanlar çok üzüyor.
Endokrinolojiye gittin mi insülin direnci için. Bir defa olduysa yine olur inşallah ama bu defa sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canım bizim birer çocuğumuz var zaten o bir teselli başlı başına. Ben sürekli soranlara artık bir çocuğum var çok şükür olmazsa bile Allah ona ömür versin diyorum bir daha sormasınlar diye, canım istemezse yapmam bile yani kime ne acaba, boşver takma öyle tipleri bak senin kızın daha küçük galiba benimki 6 yaşında, kardeşleri olur inş yavrularımızın yeter ki stres yapmayalım
evet 5 yaşında benimki de bu ayin 16sinda 5i doldurcak insAllah 😍🤲 vala bilmiorum kız takmayım desemde olmuyor Rabbim gönlüme ferahlık versin insAllah tek duam gercekten yorgun hissediyorum elimde olamdan takıyorum aslında
Öyle tabi regl döneminde özellikle insanlar çok üzüyor.
Endokrinolojiye gittin mi insülin direnci için. Bir defa olduysa yine olur inşallah ama bu defa sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ben baya bi sure ilac kullandm yaklaşık 20 kg da verdim şükür insülin direnci kalmadı 5.7 falandi aşırı yüksekti benim cunki simdi yeniden zayıflamak icin cabaliycam bklm hayrlisi insAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

hamile kalan arkadaşlar yerleşme kanaması yaşayan var mı aranızda? Ve bu yerleşme kanaması adetten kac gün önce gerçekleşir

6

6 ay ara verdm canim o surede 6 ay tavuk yemedim market tavugu hc marktten bsey paketli brsey yemedm havuc suyu ananas suyu vitaminler bol sebze gecen asilama da 1 yunurta cikmsti bu sefer 2 cikti doktor gonal f kullaniyor

Evet bende gonal f iğne kullanmıştım ama benim 3 4 tane yumurtam olmuştu yinede gol olmadı 🙁🤗 Bakalım hayir
6

6 ay ara verdm canim o surede 6 ay tavuk yemedim market tavugu hc marktten bsey paketli brsey yemedm havuc suyu ananas suyu vitaminler bol sebze gecen asilama da 1 yunurta cikmsti bu sefer 2 cikti doktor gonal f kullaniyor

Evet bende gonal f iğne kullanmıştım ama benim 3 4 yumurtam olmuştu yinede gol olmadı ama 🙁🤗😇 Hayırlısı bakalım canm genelde 2. tutuyo diyolar ama bende de öyle olur mu bilemiyorum

Walla bilmiorum insallah olur hepimizin hayirli saglikli ewlatlari olur hemencik ama ruya diolar ya bnde bu ay o kadar sık ruya goruorumki bebek hamis oldugumu ttesti bilmiorum gecen kayin babami gordum bize ew bakin dedi kardesimi gordum bnide bocek issirdi kardesimle o hafta tartistik bn ruyamda kimi goruosam kesin biseyi cikio o hafta kesin diom bi bebek cikmadi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

insallah bebek de çıkar 😆 bende çok rüya gördüm ama hiç biri de çıkmadı emzirdigimi de gördüm, doğum da gördüm, büyümüş olarak da gördüm ama foss 😆😆

Henüz kullanmaya baslamadim cnm bu adetle baslicam biraz geç almışım yumurtlamaya kadar kullaniliyomus

Aynen yumurtlama görünce bırakıyosun kullanmayı canm inşallah kullanmana bile gerek kalmadan gelir bebişin 🙏🙏

Ayy sende bnm gibi her ay basliodum bu ay sevgililer gunu , bu ay dogum gunu yok tanisma yok yil donumu 🤣🤣🤣 gecen sene bn cok takmistim bu sekilde hatta bi tanesinde o kadar cok emin olmustum ki eczameden test aldim ikiside cift cizgi cikti gittim zibin almistim o an aklima bi o geldi yakinda da sadece zibin satiliodu ama ne yazikki esimle kan vermeye gittim sonuc negatif esim sakladi zibini bi o gun gordum 🤣😔

Aynısını bende çok yaptım her ay bi özel gün anneler günü ve babalar gününü de düşünmüştüm bazen ama üstünden kaç doğum günü, yıl dönümü, sevgililer, anneler, babalar günü geçti hatırlamıyorum 🤭😆 Ağlanacak halime gülüyorum 🤭 yinede Allah ağlatmasın tabi hayırlısıyla nasip etsin her birimize ennnnn kısa zamanda inşAllaaahhhh 🙏😇😇

Beklenti içine girmemek için birşeylerle meşgul olmak gerekiyor canım. Yoksa her türlü adet zamanı yaklaştığında acaba diyor insan.

Biseylerle mesgul olunca da buraya takıldığım sürece akılda oluyo bence bak sabahtan beri isim vardı bakamadim ama geldim buraya aklım bebege gitti 😂😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X