• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adeti yaklaşınca çok fazla gazı olmaya başlayan var mı aranızda ya? Son iki aydır böyle oluyorum. Çok sinir bozucu. Sürekli davul gibi, sürekli gaz sancısı. 😑 Önceden böyle olmazdım.

M Matrakhatun varmı canım gelen giden?
@Eslem91 kuzum sesin cıkmıyor girme o depresyona
Yok canım yine akşam 6 civarı tam yürürken kramp girdi kasıklarıma yogun sarımsı kremsi akıntı geldi bugün iki kere hiç bir ağrı yok kemer vardı belimde birde pazardan geldim poşet taşıdım karnım kasıldı ondan herhalde yarın olurum muhtemelen sabah ağrıyla kalkarım bakalım haber veririm zaten ☺️

Merhaba kızlar bende 1 ay önce ikizlerimi kaybettim şimdi adet olmayı bekliyorum en kısa zaman da tekrar hamile kalmak istiyorum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hosgeldin cicegim amin insallah sürekli burada olurum dersen batını ver senide listemize alalım rabbim saglıklı ikizler versin insallah🤲

Geçen adetimden hemen sonra sağ yumurtaligimda çatlama sızıları hissetmiştim. Ovulasyon yapmadım o zaman ama akıntı da yumurtlama olduğunu gösteriyordu zaten. Şimdi adetim geldim geleceğim diyor ve ovulasyon testlerine başladım dünden. Anladığım kadarıyla adetimin bittiği günün ertesi çatlama oluyor bende. Koyulaşmaya başlamış. Bu sefer yakalayacağım. 😁 Adetliyken yumurtlama olursa ne yapacağım onu düşünüyorum. 😂😂😂
Adetinin son gününü degerlendir kan olmadıgı müddettce twmiz sayılıyormussun

Kızlar selamlar muhtemel adet tarihime 9 gün var
Bugün bi yolculuk yaptım midem çok bulandı
Hala başım dönüyor beni araba tutmaz normalde arkadaşım da sen bence hamilesin diyip durdu içime umutlar serpti
Eve geldim test yaptım biliyorum çok erken
Sanki hamileyim gibi hissediyorum
Bide testte çok silik bi çizgi var gibi geldi bana ama bilmiyorum :KK43:
Canım atsana resim

Yok canım yine akşam 6 civarı tam yürürken kramp girdi kasıklarıma yogun sarımsı kremsi akıntı geldi bugün iki kere hiç bir ağrı yok kemer vardı belimde birde pazardan geldim poşet taşıdım karnım kasıldı ondan herhalde yarın olurum muhtemelen sabah ağrıyla kalkarım bakalım haber veririm zaten ☺
Tamam canım adet degil bebek gelsin insallah😍🤲

Adetinin son gününü degerlendir kan olmadıgı müddettce twmiz sayılıyormussun
Üç gün oluyor kanamam, dördüncü beşinci gün de kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor. Tahminen ben beşinci gün yumurtladım. Bu durumda yine beşinci güne denk gelirse çatlama, dördüncü gün kahverengi akıntı olmasına rağmen olabilir mi ilişki.

Bossvveerrrr artik sal gitsin😁😁😂😂

Inanir misin ben dee😁😂😂

😂🤣🤣allahhhhhhh

Yok kız zaten takmıyorum inan bazen regl ne zaman olmuştum ne kadar var onu bilmiyorum saymıyorumda reglimin su günündeyim diye ilişki de gelisi güzel oluyo hayırlısı Allah'tan 😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X