- 25 Temmuz 2013
- 13.370
- 54.591
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayaktan üşutunce de oluo gaz. Bnm kısin cok olurAdeti yaklaşınca çok fazla gazı olmaya başlayan var mı aranızda ya? Son iki aydır böyle oluyorum. Çok sinir bozucu. Sürekli davul gibi, sürekli gaz sancısı.Önceden böyle olmazdım.
Ah yavrm yaaa.Aynen canım ama bazen önce ki aydan kalınıyo ya acaba mu didim![]()
Yorma kuzum kendini insallah yerlesme calısıyordur tospik
İnsallaah kuzum coksagolAmin amin inşallahAllah razı olsun en kısa zamanda Rabbim isteyen herkese nasip etsin. En kısa zamanda senin bebiş haberinle çok mutlu oluruz inşallah
![]()
Yok canım yine akşam 6 civarı tam yürürken kramp girdi kasıklarıma yogun sarımsı kremsi akıntı geldi bugün iki kere hiç bir ağrı yok kemer vardı belimde birde pazardan geldim poşet taşıdım karnım kasıldı ondan herhalde yarın olurum muhtemelen sabah ağrıyla kalkarım bakalım haber veririm zaten
O zaman bundan sonra ayakları sıcak tutuyoruz. Çok illet bir durum çünkü ya. Teşekkür ederim canım.Ayaktan üşutunce de oluo gaz. Bnm kısin cok olur
İnsallaaaaaaahhhAmiiinnn çok çok amiinnn inşAllahhh
Hepimize nasip etsin ennn kısa zamanda, hicbirimiz regl görmeyelim bebek haberi alalım insallah![]()
Hosgeldin cicegim amin insallah sürekli burada olurum dersen batını ver senide listemize alalım rabbim saglıklı ikizler versin insallahMerhaba kızlar bende 1 ay önce ikizlerimi kaybettim şimdi adet olmayı bekliyorum en kısa zaman da tekrar hamile kalmak istiyorum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İyi bari canımYok cnm 20 gun![]()
Adetinin son gününü degerlendir kan olmadıgı müddettce twmiz sayılıyormussunGeçen adetimden hemen sonra sağ yumurtaligimda çatlama sızıları hissetmiştim. Ovulasyon yapmadım o zaman ama akıntı da yumurtlama olduğunu gösteriyordu zaten. Şimdi adetim geldim geleceğim diyor ve ovulasyon testlerine başladım dünden. Anladığım kadarıyla adetimin bittiği günün ertesi çatlama oluyor bende. Koyulaşmaya başlamış. Bu sefer yakalayacağım.Adetliyken yumurtlama olursa ne yapacağım onu düşünüyorum.
![]()
Canım atsana resimKızlar selamlar muhtemel adet tarihime 9 gün var
Bugün bi yolculuk yaptım midem çok bulandı
Hala başım dönüyor beni araba tutmaz normalde arkadaşım da sen bence hamilesin diyip durdu içime umutlar serpti
Eve geldim test yaptım biliyorum çok erken
Sanki hamileyim gibi hissediyorum
Bide testte çok silik bi çizgi var gibi geldi bana ama bilmiyorum![]()
Tamam bekleyelim o zaman10 gün dolsun yapacam inşallah![]()
Tamam canım adet degil bebek gelsin insallahYok canım yine akşam 6 civarı tam yürürken kramp girdi kasıklarıma yogun sarımsı kremsi akıntı geldi bugün iki kere hiç bir ağrı yok kemer vardı belimde birde pazardan geldim poşet taşıdım karnım kasıldı ondan herhalde yarın olurum muhtemelen sabah ağrıyla kalkarım bakalım haber veririm zaten ☺
Bende tam göremedim canım8 9 gün var canım
Ben çok baktığım için hayali.çizgi gördüm sanırım![]()
Üç gün oluyor kanamam, dördüncü beşinci gün de kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor. Tahminen ben beşinci gün yumurtladım. Bu durumda yine beşinci güne denk gelirse çatlama, dördüncü gün kahverengi akıntı olmasına rağmen olabilir mi ilişki.Adetinin son gününü degerlendir kan olmadıgı müddettce twmiz sayılıyormussun
Tamam kuzu aglıyarak ararım seni öle bişey olursa![]()
Bossvveerrrr artik sal gitsin
Inanir misin ben dee
allahhhhhhh
Valla bende bilmiyorum ki hiç hamile. Kalmadım duydiklarimdan söylüyorum sadece genelde hep öyle konuşuyorlar inşallah hamile olurum da anlatırım sizeBenim 6500 de gözükmemişti:)
Bir arkadaşım en az 1.5-2 ay arası görmüştü tabi bebeğin gelişmesine göre değişiklik gösteriyorSali carsamba anca gorruz ozaman