• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkdaslar iyi geceler regl 1 gun kaldi dayanamadm yaptm bu test
20191010_233759.webp
bozuk mu sizce

Arkdaslar bozuk mu test atıyorum göndermiyor sanırım 😞

Eklentiler

• 20191010_233759.webp
    20191010_233759.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 34
Öyle canım ayy ne kadan güzel yaaa Allah razı olsun bebegim kiminin parası kiminin duası insallah kabul olur🤲😇😘😘 insallah seninde sana benzeyen boncuk gözlü bir kızın olur🤩🤩
Ayhh inşallah be duy sesimizi yüce rabbim 😂

Benim sayfamdamı bir problem var yoksa herkestemi aynı sorun?

Kızlar tecrübelerinize dayanarak soruyorum her ay düzenli adet gören biri (takvimdeki tarihle birebir örtüşüyor çoğunda çok az şaştığı olur) yumurtlama zamanını otomatik hesap edip 12-14 gün gösteriyor, reglinin başından. Doktorda öyle demişti. Hiç ovü kullanmadım. İnsanın yum zamanı değiştiği olabilir mi? Bir ay 14ü diğer ay 18'i başka ay 22'si vs.vs. Böyle birşey duydunuzmu aranızda yaşayan varmı böyle birşey?

Forumda problem mi var bir sayfa 2905 gösteriyor, bir 2904 yazdıklarımı göremiyorum. "Bu sayfayı en son ziyaret ettiğinizden beri gönderilmiş mesajlar. Görmek istiyor musunuz?" diyor ama yine birşey göstermiyor. En son mesaj 21:15te. Ne oluyor 🤔

Ciddii misin 🤣🤣ama ignenin etkisi gecmis midir ki bugun 7. Gun oldu asilama yapali. Catlatma ignenin de 9. Gunu
Canım o hataya ben düştüm aman sen düşme 😒 çatlatma iğnesinin etkisnin geçmesini bekle. İğnenin 15. günü test yapabilirsin. Ben bilmiyordum bunu, doktorum da söylemişti hamile olduğumu zannetmiştim 😞😞 üstelik doktoruma da söylemiştim hamilesin demişti. Sonra kendim araştırdım da öğrendim

kızlar iyi geceler .benim rahimde ağrı kasılma oluyor sanki .biraz da batmalar var.bat 15 i.bu hamilelik belirtisi değil demi.zaten geçen ay da böyle olmuştu sonra erken adet olduydum:(

Kızlar bi türlü msj yazamıyorum göstermiyor sayfa

Uyumayanlar toplaşın bişey sorcam 😝 ben bu sabah çatlatma iğnesi oldum kendiliğinden çatlamıyor benim yumurtalar. Şuan ilk defa karşılaştığım kanlı bir akıntım oldu. Ne ola ki acaba. Yumurta çatladı desem çok erken daha cuma akşam 36 saat olacak

Merhaba kızlar bende 1 ay önce ikizlerimi kaybettim şimdi adet olmayı bekliyorum en kısa zaman da tekrar hamile kalmak istiyorum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok geçmiş olsun Rabbim yerini doldursun inşallah tez zamanda. Nasıl oldu acaba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X