• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım tabikşde değişir mesela benim geçen 13.gün oldu bu ay 22.gün o yuzde. Ovu. Testi yapın deniyor zaten

Canım o hataya ben düştüm aman sen düşme 😒 çatlatma iğnesinin etkisnin geçmesini bekle. İğnenin 15. günü test yapabilirsin. Ben bilmiyordum bunu, doktorum da söylemişti hamile olduğumu zannetmiştim 😞😞 üstelik doktoruma da söylemiştim hamilesin demişti. Sonra kendim araştırdım da öğrendim
Evet aynen oyle oldu bu da bana tecrube oldu zaten😊13. Gunumde regl geldi

Çok geçmiş olsun Rabbim yerini doldursun inşallah tez zamanda. Nasıl oldu acaba ?
Tünaydın. Amin inşallah çok sağol canım Rabbim hepimize nasip etsin. 2 yıllık evliyim 1.5 yıl boyunca da istiyordum en son klomen ve catlatma ignesi kullandım 3. Ayda hamile kaldım ama o da 3 ay sürdü heye canla gittiğim doktorda öldüklerini öğrendim kurtaj oldum hemen bir ay oldu şimdi adet olmayı bekliyorum tekrar çalışmalara başlamak için

Kızlar hala mı sıkıntı var KK'DA
Kızlar tecrübelerinize dayanarak soruyorum her ay düzenli adet gören biri (takvimdeki tarihle birebir örtüşüyor çoğunda çok az şaştığı olur) yumurtlama zamanını otomatik hesap edip 12-14 gün gösteriyor, reglinin başından. Doktorda öyle demişti. Hiç ovü kullanmadım. İnsanın yum zamanı değiştiği olabilir mi? Bir ay 14ü diğer ay 18'i başka ay 22'si vs.vs. Böyle birşey duydunuzmu aranızda yaşayan varmı böyle birşey?
Yumurtanın gelişimine göre değişebilir bence. Ben 38 günde bir adet olurum, normalde 14. Gün yumurtlama olması lazım ama önceki ay 10. Gün, geçen ay da muhtemelen 5 ya da 6. Gün oldu. Ovulasyon takibi şart bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X