• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın. Maşallah ya gerçekten bu ay bereketiyle geldi💕🙏. Ben hamilelik haberini aileye paylaşınca arka arkaya gebelik haberi öğrendim. 2020 de baya bebik oluyor ailede😂 . Ben üzülmeyeyim diye çoğunu söylemişler. Yakın arkadaşımla aynı gün evlendik. İkinci Çocuğuna hamileymiş benden bir hafta önce öğrenmiş nasıl söyleyeceğini bilmediği için beklemiş 🤗. Ben hamileyim deyince o da söyledi. Sen üzülme diye senin hamilelik haberini alan kadar söylemeyi düşünmüyordum dedi

sosmivida sosmivida hayırlı olsun canım 😍 gebelik var. Bende gün içinde idrar testi yaptım çok çok silik çıktı. Kan verdim. Pozitif. Eve geldim sabah ilk idrarla yaptım aynıydı çok silik hafif biraz değişiklik bile yoktu. İki güne kan verdim arttı o zaman testde de daha koyu çıkmaya başladı 🤗

Günaydın. Maşallah ya gerçekten bu ay bereketiyle geldi💕🙏. Ben hamilelik haberini aileye paylaşınca arka arkaya gebelik haberi öğrendim. 2020 de baya bebik oluyor ailede😂 . Ben üzülmeyeyim diye çoğunu söylemişler. Yakın arkadaşımla aynı gün evlendik. İkinci Çocuğuna hamileymiş benden bir hafta önce öğrenmiş nasıl söyleyeceğini bilmediği için beklemiş 🤗. Ben hamileyim deyince o da söyledi. Sen üzülme diye senin hamilelik haberini alan kadar söylemeyi düşünmüyordum dedi
Günaydın canım ne güzel ya çok iyi olmuş🤗

Yok cnm bnm kaptirmiorum sadece insan bilmedigi seyleri soruo ilac asilama bunlari ilk kez yasicam ve adet olucakmisim gibi belirtilerim olunca bi tedirgin oldum oyuzden ts ederim insallah olumlu sonuc alirim ve insallah evlat atesiyle yanan her anne saglikli hayirli evlat nasip olur 😇🤲🤲🤲🤲🤲

Ben çok kaptırmıştımda o yüzden hep söylüyorum yanlış anlama, duaların için çok çok amiiinnn 😇🤗

Test siliktı bugün ilk defa böyle çıktı 4 gündür test yapıyorum :KK8:kafayı yiycem Pazartesi gidivem doktora

Canm testlerden kaynaklı da olabilir baksana bariz belli. Inşallah sağlıklı gebelik olur saglikla kucağınıza almak nasip olur hayırlısıyla 🙏🙏

İki düşükten sonra korkuyorum nasip olsun inşallah sağlıkla
Çok teşekkür ediyorum hepinize güzel dualarınıza

Testini atsana bakalım:) Benimki de çok silik cıktı 2 tane
Ben manyak mıyım neyim, şu beyazla beraber, dünden bu yana 4. Test. 2 erken gebelik, 2 normal test. Hala tatmin olmadım tabi, belki başka bişey de olabilir. Çünkü geçen hafta gittiğimde enfeksiyon demişti. Kan vermeye gideceğim bugün🙈

Eklentiler

• IMG-20191012-WA0013.webp
    IMG-20191012-WA0013.webp
    16 KB · Görüntüleme: 29
  • 15708681050361897532522.webp
    15708681050361897532522.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 31
L Loriklorik kız nerdesin sen sesin hiç çıkmadı
Lorik yok artık girmicekmiş

Hep ediyo valla kız benim duyduklarim oluyo duymadıklarımı sen düşün 😂 Serdar a gitmek de bisey değil de para lazım 🙈😂🤭
Allah razı olsun cnm para herkese lazım kuzu 😀

Böyle cıktı sonuç bana çizgi var gibi geldi ama yarın sabah tekrarliycam inşallah
Hayırlı olsun cnm bnde gördüm

Günaydın güzellik ❤️

Günaydın cnm ❤️

Ben manyak mıyım neyim, şu beyazla beraber, dünden bu yana 4. Test. 2 erken gebelik, 2 normal test. Hala tatmin olmadım tabi, belki başka bişey de olabilir. Çünkü geçen hafta gittiğimde enfeksiyon demişti. Kan vermeye gideceğim bugün🙈
Hadi hayırlı olsun canımm🤗🤗 sonucunu yaz ay çok heycanlı😍😍 bir hamiş dahaaa🤰🏻

Enfeksiyonda hiç böyle çıktığını gormedim inşallah bebistir 😊😊 bende 3 farklı gebelik testi yaptım, insan emin olmak istiyor, ondan böyle yapıyoruz 1🤣

sosmivida sosmivida hayırlı olsun canım 😍 gebelik var. Bende gün içinde idrar testi yaptım çok çok silik çıktı. Kan verdim. Pozitif. Eve geldim sabah ilk idrarla yaptım aynıydı çok silik hafif biraz değişiklik bile yoktu. İki güne kan verdim arttı o zaman testde de daha koyu çıkmaya başladı 🤗
Çok teşekkürler canim :) ilk yaptiginda kaçtı kan testin, bende az görmemek için bekliyorum biraz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X