- 11 Ekim 2019
- 462
- 190
- 18
İlk kanı hangi gün verdin canımBende bugun kan vermeye gidicem 1 saat sonra en son 1374 olmustu fasulye bakalim bugun kac olucak insallah guzel ilerler ♥
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk kanı hangi gün verdin canımBende bugun kan vermeye gidicem 1 saat sonra en son 1374 olmustu fasulye bakalim bugun kac olucak insallah guzel ilerler ♥
57Çok teşekkürler canim :) ilk yaptiginda kaçtı kan testin, bende az görmemek için bekliyorum biraz :)
Şuan bıraktınmı sigarayı canımmmmValla onlar dedi hemen kalkma diye ama yaptiktan sonra ben hemen sigaraya kosuyodumdayanamiyodum yani canim cok istiyodu
bi kere uyudum kiz deli
![]()
Ts ederm cnm bnm kalbinde ki guzelligi hissettim zaten yanlis anlamadimBen çok kaptırmıştımda o yüzden hep söylüyorum yanlış anlama, duaların için çok çok amiiinnn![]()
Şuan gözümde canlandı çocuklar duymasındaki gönülle selami tiplemeleri ahahahahahahahajaKeske gelmese adamin varligi daraltiyo beni p.tesi kadin doguma gidicem anne tek gitmek istemiyorum dedim hemen bende geleyim diyo dedim gelme sen istemiyorum seni![]()
Kan vermicek misin cnm amin inşallah cnmSaol canim inşallah devamı gelir biraz daha koyulasmasini bekliyorum, inşallah seninde güzel haberini alırız![]()
Cnm aklından çıkartamıyormuş bebeği burda olunca stres oluyormuş bi süre girmeme kararı aldıNiye ki @Loriklorik yok![]()
Canım benim geç döllenme oldu. Yani benim adetlerim düzenliydi. Benim adet döngüme göre ben en geç adetin 21.günü yumurtlamayı görmem gerekiyordu. Ama ben daha geç yumurtaladım adetime 3 4 gün kala. Geç yumurtlama olduğu için hamilelik son âdet tarihine göre daha büyük oluyor ama geç yumurtaladığım için ultrasonda daha küçük görünüyor. 1 hafta gibi bir far oynuyor onun için son âdet tarihi değil ultrasona göre hesaplanıyor. Yumurtlamayı bilirsen ona göre de hesaplanıyorkızlar selam şu geç döllenme hakkında bilgisi olan varmı acaba ya ?
Kuzum benim ya en iyisini bilirCnm aklından çıkartamıyormuş bebeği burda olunca stres oluyormuş bi süre girmeme kararı aldı
Aynen cnmKuzum benim ya en iyisini bilir![]()
Msj yazdığın yerin altında dosya ekle var canım oradan ekleyebilirsinBen neden foto yükleyemiyorum
Bende 13-18 eylül sat banada 13nden saycaksın dediler eğer öyleyse çin takvimine göre erkekEn son 8 eylulde hamile olan insan kisisi hangi ayda hamile kalmistir
A) eylul
B) ekim
C) yukaridakilerin hepsi
D)yukaridakilerin hicbiri
Valla dün bende adet öncesi agri olurdu bir kac gun öncesinden hafif o oldu yön bu ayda tutmadı galiba umarım sizinkiler tutmusyur
Dediğin gibi yapıyorum canım ama olmuyorMsj yazdığın yerin altında dosya ekle var canım oradan ekleyebilirsin
Valla birakamadim azalttim saglik ocagindaki ebe biraktim olarak dusun ama stres ve sinirde bebege zarar nikotin krizlerin gelicek sigarayi yak bir iki cek sondur ama mumkun oldugunca icme dediŞuan bıraktınmı sigarayı canımmmm
Bende içiyordum öğrendiğim gün günde 1taneye düşürdüm yada 1-2 çekip bırakıyorum inşallah tamamen bırakırız mide bulantıları olursa bırakırız zatenn kuzuuValla birakamadim azalttim saglik ocagindaki ebe biraktim olarak dusun ama stres ve sinirde bebege zarar nikotin krizlerin gelicek sigarayi yak bir iki cek sondur ama mumkun oldugunca icme dedi