• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En iyisini yapmışsınız oykeöyle insanlarda olabildiğince uzak durmak lazım. Kalp kırarak böbürlenerek kendini bir şey sanıyor Rabbim imthan eder onu bir şekilde de o farkında değil
Yani anlamıyorum insanları hamile kalmayı Bi marifet olarak algılıyolar sıkıntıları var yada yok bilmiyorum ama biizm çok istediğimizi bile bile her lafı ona getiriyorlar. RABBİM veriyo bunu anlamıyor bazıları sıkıntıları var olmuyo diyolar.. Bazılarının sıkıntısı olmaıdığı halde yıllarca hamile kalamıyo yada tam tersi sıkıntısı var hamile kalıyo. Rabbim biliyo zamanını..

Yani anlamıyorum insanları hamile kalmayı Bi marifet olarak algılıyolar sıkıntıları var yada yok bilmiyorum ama biizm çok istediğimizi bile bile her lafı ona getiriyorlar. RABBİM veriyo bunu anlamıyor bazıları sıkıntıları var olmuyo diyolar.. Bazılarının sıkıntısı olmaıdığı halde yıllarca hamile kalamıyo yada tam tersi sıkıntısı var hamile kalıyo. Rabbim biliyo zamanını..
Aynen sen üzülme sıkma canını. Bende 17 ay bekledim. Ve hep dua ettim. Rabbim en hayırlı zamanda nasip et diye. Bazen çok üzüldüm ağladım yıprandım ama yine de kendime hep dediğim şu oldu harap etsemde kendimi vakti ne zanda Rabbim o zaman nasip edecek diye. Bol bol dua etmekten başka yapacak bir şey yok

Cok sukur 🤲🏻

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 59
Ayyy kizlaaar evimize yavru bi fare girmis ogleden beri onunla ugrasiorz 😀😀😀 cok ekşınlı dakkalr yasadik. Kac defa elimzden kacti. Salonda su an alt ust ettik 😀😀😀 kiyamadim bi turlu uzerine basip yakalamya. Annemle kardesim hala ugrasiolr 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X