• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N Nana Ana ve @Loriklorik canlar nerdesiniz kiz hadi nanayi bilioruz mecbur beklicez onu lorik hanim nerdesiniz efendim hadi bn ew bakioz hastane die saliya kadar yokum sn nerdesin kiz nananin boslugu dolmaz ama en azindan ses yap kiz bi goster kndini aa cok ayip 🤣😍🥰
Nana herkez seni bklior hamisler cogalio tahmin ettigin gibi 🥰😇
Nana bu rahat durmaz ki saolsn 😀 loriki da uzaklasma karari almis bi sure. Kafasini dinlesn az.
Ben de cok yogunuuum. Bitmi bu temiiizliiik 😣 dugun eviyiz cok zor

Ay fatma okurken yorumunu dejavu yasadim o kadar gercektiki demekki ruyamda gordum bn bu yazilarini unuttum sonra cok tuhafti kiz yazinin sonunu bile ezbere bilir gibi okudum ay 🥰🥰🥰🥰😍😍😍😱😱😱
Gerck dejavuyu yasamissin kiz 😀 cok degisik bi his . Bi yandan da korkuo insan gercktn

Erken yumurtladın demekki canım ben ovu kullanmıştım gitti gidiyordan almıştım 30 test 2 gebelik testi 1 erken gebelik 35 tl falandı sanırım yanlış hatırlamıyorsam
çok iyiymis ben de bakayım bari.yada adetten hemen sonra başlayayım bu sefer. ben tahmini yum. tarhine göre ayarlamistm.hoc sasmazdi diye.ama işte kaçırdım belki de gününü bilmiyorum ki

Bnde hic kullanmadim ama arkadaslardan bildigimiz kadariyla faydasi oluo biz gibi duzemsiz adetler icin faydali yanlis anlama bn doktora gidiorum artik die almadim yoksa alcaktim , sen doktora gidip konustunmu durumunu ?
yok gitmedim doktora.gitmeyi de dusunmuyorum canım şimdilik.

kızlar tuvalete bir gittim peçete kırmızı oldu.ben de şok oldum.hamileyim sanıyordum.cunku 26 gunde adet oldum.benim 28 hic sasmazdi normalde.nu kimyasallardan sonra adet dongum cok karıştı.sabah akşam yarım limon kullanmistim.kanim sulansin diye.acaba ondan mi erken oldu adetim.aman yaaa.bu ovu testlerini eczaneden mi aliyorsunuz kaç tane oluyor.ben hiç kullanmadım kullansammi acaba bu Ay

Tekli olarak da satılıyor ama tek 1 tane yetmez kesinlikle :) Ben sana instagramda birgebeningunlugu sayfasını öneririm test yaptıkça ordaki ablaya atıp ona da takibini yaptırabiliyosun, inşAllah rast gelir 🙏🙏🙏

Tekli olarak da satılıyor ama tek 1 tane yetmez kesinlikle :) Ben sana instagramda birgebeningunlugu sayfasını öneririm test yaptıkça ordaki ablaya atıp ona da takibini yaptırabiliyosun, inşAllah rast gelir 🙏🙏🙏
Sağol canım belki 1 ay daha normal denerim🙈

kızlar tuvalete bir gittim peçete kırmızı oldu.ben de şok oldum.hamileyim sanıyordum.cunku 26 gunde adet oldum.benim 28 hic sasmazdi normalde.nu kimyasallardan sonra adet dongum cok karıştı.sabah akşam yarım limon kullanmistim.kanim sulansin diye.acaba ondan mi erken oldu adetim.aman yaaa.bu ovu testlerini eczaneden mi aliyorsunuz kaç tane oluyor.ben hiç kullanmadım kullansammi acaba bu Ay
Eczaneden olunca pahalı oluyor internetten almak çok uygun, ınstagramda birgebeningunlugu var ben en son ondan aldım daha öncede n11 den aldım 3 4 defa ama çok işe yarıyor bence

Sperm alerjisi yaşayan var mı? Varsa neler yaptınız ? Alerji hapları işe yarıyor mu? Hangi doktora gittiniz ve hangi testler yapıldı? Biliyorum biraz uzun oldu kızlar fikri olan varsa cevap yazarsa çok sevinirim Ben
Ben şöyle bir şeye ratlamistim belki sana yardımcı olur.

Eklentiler

• Screenshot_20191013-125226_Instagram.webp
    Screenshot_20191013-125226_Instagram.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20191013-125214_Instagram.webp
    Screenshot_20191013-125214_Instagram.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 47
Sorma valla😀 belirtileri o yüzden başta gribe bağladım hiç beklemiyordum ama hamileymişim..bide şeyi farkettim gözlerim sulanık gibi oldu hep ben grip falan olduğumda öyle olmazdı böyle gözlerimde değişik bişey vardı onu farkettim anlam verememiştim sendede oldumu öyle canım❤❤
Canım ben cuma akşamı inanılmaz burnum aktı burnum tıkandı sürekli hapşurdum gözlerimde yanma oluyor sanki hiç uyumamış gibi ağlamış gibi oluyor gözlerim ben gribim diye düşünüyorum öyle olur diye hamişlik olabilirmi bilemedim😂😍 inşallah ondandır❤️❤️ Göğüslerim inanılmaz acımaya başladı normalde adetimde bile acımaz benim göğsüm

Canım ben cuma akşamı inanılmaz burnum aktı burnum tıkandı sürekli hapşurdum gözlerimde yanma oluyor sanki hiç uyumamış gibi ağlamış gibi oluyor gözlerim ben gribim diye düşünüyorum öyle olur diye hamişlik olabilirmi bilemedim😂😍 inşallah ondandır❤❤ Göğüslerim inanılmaz acımaya başladı normalde adetimde bile acımaz benim göğsüm
Bide grip birkaç gün sürer benim 1gün ağır geçti sonra azaldı ama hala gözlerde yanma var bilemedim🤔🤔😂

Ben şöyle bir şeye ratlamistim belki sana yardımcı olur.
Evet benim o 😀😀 çok oldu ben onu okuyalı, bu bayan ing öğretmeni ve çocuğu olmayınca böyle bir şey çıkmış, yaşadıklarını kitap yazmış “annelik en güzel delilik” diye ben okuyamadım ama bazı bölümleri yazıyor çünkü bebeği doğunca da zor bir çocukmuş, cuma şükürleri yazıyor tasavvufla ilgileniyor yazıları fazla bulamayabilirsiniz ama özelden yazılırsa anlatabilir belki tavsiye ederim Doğal Anne Funda Uçuk Er

Nana bu rahat durmaz ki saolsn 😀 loriki da uzaklasma karari almis bi sure. Kafasini dinlesn az.
Ben de cok yogunuuum. Bitmi bu temiiizliiik 😣 dugun eviyiz cok zor
Tahmin edebiliorum cok sknti dugun ewi haftayada bizim dugun var , aa bilmiodum lorik uzaklasma kararini olsun zaten tedavi surecinde ii olur belki 😇

Tahmin edebiliorum cok sknti dugun ewi haftayada bizim dugun var , aa bilmiodum lorik uzaklasma kararini olsun zaten tedavi surecinde ii olur belki 😇
Bizim de haftya pazar dugunumz 😊 kurtlarimi guzl dokemicem ona yaniom 😀 azck ucundan ucundan

Aynn bi tuhaf oldum ya cok degisik 🥰 sen kendini cok yorma unutme bebisi ise guce kaptirma kndini 😇
Baska kiz kardes olmyinca is basa dusuyo malesef 😑 annm de pek beceremio o da rahatsz. Mecbur yoruluorm. Allh korusun artk napalm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X