• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar şu ovü testini nereden alıyorsunuz site ismi felan varmı hiç kullanmadım eczanede pahalı diyorsunuz 😩 yardımcı olun pls.

Walla ben kndi babam olunca utaniom ama esimin tarafinin dugunuya oooo ne dökturcem oh ohh senin yerinede oynarm 🤣🤣🤣🤣
Ben de de tam tersi 😀😀😀
Oyna kiz vallaaa 😊
Aa o kotuymus teyzen halan yokmu kuzum yardim etseler , sen madem dinlenerek yap is cok zorlama kndini rabbim korusun insallah bisey olmaz 🤲🤲🤲
Bi teyzem yolda gelio saolsn. O yardim eder de . Baba tarafi😒 genc kizlri oldgu halde hic demediler gelsnler bikac gun yardmci olsnlr. Biraz sorunlulr bu yonden.

Hanımlar şu ovü testini nereden alıyorsunuz site ismi felan varmı hiç kullanmadım eczanede pahalı diyorsunuz 😩 yardımcı olun pls.
Ben gittigidiyordan almıştım ama n11de de var laboquick oluyor genelde, fiyatı uygun ve doğru gösteriyor, yine başka markalarda araştırırsın

Yatağa yattığında ateş basıyormu soğuk yer arıyomusun😂😂 valla ben kafayı yedim bi ateş basıyordu saatlerce uykuya dalamıyordum şükür şimdi yok ayyy ne değişik bişey😀 ama eşim diyor çok sıcak oluyosun bebiş var o yapıyor bide beni düşün diyorum😂😂😂
Hadi walla diom ya bildigin su gibi terliom normLde terlemm öle hastaliga yoruorum acikcasi ama sanmiorum bebis oldugunu cok erken belki ilacdandir 🤔

Ben de de tam tersi 😀😀😀
Oyna kiz vallaaa 😊

Bi teyzem yolda gelio saolsn. O yardim eder de . Baba tarafi😒 genc kizlri oldgu halde hic demediler gelsnler bikac gun yardmci olsnlr. Biraz sorunlulr bu yonden.
Aman olur bisekilde sen cok yorma yinede dinlen tahmin ediorum ayni bizimkiler gibi baba tarafi tırt ana tarafi yardim edio 😡🤬

Anım instagramda birgebeningünlüğü diye bir sayfa var orda ki abladan aldım ben testleride kaliteli ve sana yardımcı oluyor bence ordan al

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X