• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay belki çok takıyo gibi olcam ama bugün 12 nci günüm adetim geceli test yaptım negativ ama ayın 10nda yani 3 gün önce kahve rengi biraz bi akıntı geldiydi mendile daha sonrada hiç gelmedi şimdi acaba o gün tutunuyo fln olabilirmi ve gebelik varsa daha çıkmazmı testde 🤦🏻‍♀️

Haha hadi yaaa sıkıntı valla😂😂
Aynen oncede hap aliyodum kasinti icin durmuyo kasinmam cunku uyuyamiyodum bide kasindigimdan hemen kabarir kizarir simdi onuda alamiyorum disimde agriyo basimda agri kesicide alamiyorum napcam bilmiyorum delirmek uzereyim sabir cekiyorum 😢

Kızlar vajina ağrısı regl belirtisi mi 😣 ince ince ara ara vajinama ağrı giriyor
Ben de bıktım o ağrıdan üç aydır, doktora sordum yumurtlama sonrası hormonlardan dolayı vücut tepki veriyor gibi birşey dedi ama benimki regl yaklaşırken ince sızı filan değil zonklama halinde oluyor rahimde bir sorun mu var diyorum doktorum olmadığını söylüyor ama sanki kasılıyor gibi geliyor bana, iki ay önce kimyasaldan şüphelendiğim ay o kadar yoğun olmamıştı mesela hamileyken de 7. Haftadan sonra başlamıştı bu ağrı, anlayamadım yani

Hiçbir belirtim yoktu ki, bulantı kusma baş dönmesi hassasiyet adetim düzenli 7.inci aya kadar aş erme yok. Günlük hayatım ve kıyafetlerim. 7 buçuk aylıkken 3 aylık hamile gibiydim sonra 8 demeden birden firladi 🙈🙈
Nasıl yani 4 ay boyunca adet mi oldun ? Yanlış mı anladım

Aynen oncede hap aliyodum kasinti icin durmuyo kasinmam cunku uyuyamiyodum bide kasindigimdan hemen kabarir kizarir simdi onuda alamiyorum disimde agriyo basimda agri kesicide alamiyorum napcam bilmiyorum delirmek uzereyim sabir cekiyorum 😢
Alerjin mi var acaba bence doktora danış birşey önerir belki

Kusura bakmayın bunalttım sizi bidaha yazmam.. Hakkınızı helal edin

Ne bunaltmasi canim kimse sana umit vermek istemiyodur adetinin ustunden 12 gun gectiyse ve testte cikmiyosa sanmiyorum bence cok geriliyosun kafana takiyosun psikolojik olarak hamile sendromu yasiyosun ama tabi ki bi tip okumadim ben adetime 6 gun kala silik cizgiyle ogrendim beta 90.54 du en dogru cozum kan vermen belki de gercekten gebelik olabilir ama adet ustunden 12 gun buyuk bi rakam bence

Canım ben sana yazdım kafaya çok takıyosun senin iyiliğin için söylüüyorum bende çok taktım taktıııım sonuc noldu 2 ay adet olamadım bu kafada yaşarsan daha da gecikicek adetin eğer bebek yoksa bence sal kendini test yapıp durma kafanı rahatlat yada doktora git kan tesyi ver eğer yoksa adet söktürücü kullan

Uzulme lutfenn amacim uzmek degil gidip kan ver bu sekilde hayati zehir edersin kendine bende cok taktim hamile oldugumu bilmeden ilac kullandim kortizonlu igne vurulmusum dusebilir yari yariya ihtimal dediler yarin doktora gidicem ve hayirlisini diliyorum Allahtan aklima kotu bisey geldiginde yaa bu yuzdendir diye kendi kendime dusucekse de vardir Allah in bi bildigi ilac kullanmasamda dusucekti belki diyorum demem o ki Allah biseyi guclestiriyosa guzellestiriyodur bu kadar kafana takip uzme kendini yazik ediyosun yarina cikacagimizin garantisi yokken yapma bunu kendine soru isaretin varsa git doktora burdan kim ne yazarsa yazsin kendi yasadigini yazar en fazla hala bi kadin dogum uzmanina rast gelmedim burda 🤷🏻‍♀️

Bu arada ovulasyon testi yapmissin hamilelik varsa ovulasyon testi yumurtlama gunundeki gibi T cizgisi C cizgisinden daha koyu cikiyo hatta benim yumurtlamadan daha koyu cikti T cizgisi aklinda soru isareti kalmasin ben denedim bu sekilde cikti

Nasıl yani 4 ay boyunca adet mi oldun ? Yanlış mı anladım
Yok ya 7inci ayıma kadar normal edetim devam etti son iki ayda kesildi. Ama herşey yolundaydı. Bebek doğdu lohusayken 27 gün adet oldum sonra devamlı düzenli gelmişti 5inci aya kadar, prolaktin yüksekliğinden ilac almistim o bozdu,son aya kadar düzensizlik yasiyordum tam düzeldi derken hamile oldugumu öğrendim bunda direk kesildi adetim. Normalde 10 ekimde olmam gerekiyordu olmadim.

Bu arada ovulasyon testi yapmissin hamilelik varsa ovulasyon testi yumurtlama gunundeki gibi T cizgisi C cizgisinden daha koyu cikiyo hatta benim yumurtlamadan daha koyu cikti T cizgisi aklinda soru isareti kalmasin ben denedim bu sekilde cikti
Hormonlarımda allak bullak 😔 saçmasapan duygusalıklar yaşıyorum uyusam iyi olucak.. Allah rahatlık versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X