- 3 Ekim 2019
- 510
- 331
- 18
Sagol canik sanada gecmis olsun mevsim geçişi cok normal bol bol meyve ye ☺Geçmiş olsun canım geçen gün bende oldumda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canik sanada gecmis olsun mevsim geçişi cok normal bol bol meyve ye ☺Geçmiş olsun canım geçen gün bende oldumda![]()
Aynen canım yiyorumSagol canik sanada gecmis olsun mevsim geçişi cok normal bol bol meyve ye ☺
Afiyet olsun canimAynen canım yiyorum![]()
Canım benim çok haklısınnn :) bebek için ilişkiye girmek değil öyle yapmıyorum aslında ama adet gününe yakın çok stres oluyorum oldum olmadım diye geriliyorum. Şu kazayla hamile kalanları da hiç anlamıyorum ya ben hiç mi kazaya denk gelemedimmmmmCanm zaten basta iliskiye sirf cocuk icin girme bziraz zevkine bak oluruna bırak ki stres olmayasınGün olarak da ovu yapmıyosan bilemezsin ne zaman yumurtlama olduğunu ama inşallah denk gelmiştir Rabbim bilir ancak. Hoş ben dahil bazı insanlar ovu testi bile yaparak kalamıyoruz nokta atışı da yapsan ilişki sırf çocuk için olunca stres oluyosun ister istemez. Bu ay baya baya saldım valla ovu zaten bayadır yapmıyorum ilişki için de hiç üstüne düşmüyorum ne zaman canımız isterse. Yine tutmazsa bi aşılama daha denemeyi düşünüyoruz o ara da para biriktirmeyi yine olmazsa tüp bebek tedavisi napayım elimden başka bisey gelmiyor
![]()
Yaa kazayı geçtim canım bazıları evlilik dışı bebek dünyaya getiriyor çöpe ormana atıp gidiyorlarCanım benim çok haklısınnn :) bebek için ilişkiye girmek değil öyle yapmıyorum aslında ama adet gününe yakın çok stres oluyorum oldum olmadım diye geriliyorum. Şu kazayla hamile kalanları da hiç anlamıyorum ya ben hiç mi kazaya denk gelemedimmmmmSen ne kadardır deniyorsun canım benim
Yaaa yazıklar olsun öyle aileyeYaa kazayı geçtim canım bazıları evlilik dışı bebek dünyaya getiriyor çöpe ormana atıp gidiyorlarbazen diyorum Allahım isteyene neden vermiyosun diye
daha geçtiğimiz subat ayında ormanda 3-4 saatlik yeni doğan kız bebeği bulundu göbek bağı hala duruyordu donmak üzereyken yaşlı bir dede buluyor tesadüf. Astsubay olduğum için ben müdahale ettim olaya bizim sorumluluk bölgemizde ormanda çalılıkların arasında bulundu yavrum..He O diyorum Allahım isteyene hasret çekene nasip et diye
![]()
Amin inşallah canımBeni deee ekle
Yaaa yazıklar olsun öyle aileyeAllah'ım anneliği tüm kalbiyle isteyen bizlere nasip etsin inşallah nerede görev yapıyorsun canım
Ne güzel onurlu bir meslek Rabbim sizden razı olsun :)Amin inşallah canımMuğla merkezde görev yapıyorum canım
Kuzumm inşallah koyulaşır da ümitlenirimAyyy hadi insallah cok sewindim cnm bnmmmm![]()
AmiiinnnnnnGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Ekim
@Matrakhatun bat 11
@Antoryum123 bat 13
Kedi sever bat 14
N Nana Ana bat 17
@sosmivida bat 17
@Eslem91 bat 17
rosebatum bat 18
@bocek345 bat 19
@Gonulmeyvesi bat 19
@Zekta bat 19
@Misst bat 20
@burcusami bat 21
@Umutumut82 bat 22
@icecreamm bat 22
@Ahenfatma bat 23
@NisanCicek bat 23
@Sibelll16 bat 26
@15yusra11 bat 26
@Aslihanugur bat 26
@Feminas bat 26
Beklemekseni bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
@dilosss_ bat 30
@Minikbirmucizemeselesi bat 30
@Peripellas bat 31
Kasım
@cileklilimonata bat 2
@Loriklorik bat 5
Andyou bat 6
@bi prenses annesi bat 6
@Karakarsu bat 7
@eylem91 bat 26
Beybililerimiz
@tiktaktok sat 1 Ey
D Deryakadir sat 4 Ek
@Babyandmom sat 6 Ag
Memeli Mestan sat 8 Ek
@Melegim15 sat 8 Ek
@Martilikiz07 sat 9 Ey
@MaystenG sat 10 Ek
@Seval2321 sat 11 Ey
@nurguull sat 11 Ek
@hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
@Fatma KTL sat 20 Ag
@mervecancan sat 20 Te
@Icebergsss sat 20 Ey
@Caghla_29 sat 23 Ag
@emine1115ygt sat 23 Ag
@Gncgztc sat 24 Ag
@beren20 sat 24 Ey
@Sumeyyee__ sat 26 Ag
@Dorothyy sat 26 Ey
@Lepistesb sat 28 Ag
@Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag![]()
Sağol canım rabbim siz gibi vatanseverlerden de razı olsun ❤Ne güzel onurlu bir meslek Rabbim sizden razı olsun :)
Insallah guzel sonuc olur balim yaKu
Kuzumm inşallah koyulaşır da ümitlenirim
Daha gebelik tesyi yapamadım 5 gün var diye
İstedim satını söylemedin cicegimmBeni eklememissin canimm ☺
Eklerim tabi cicegim hosgeldinAmiiinnnnnnbeni de ekler misinnn bat yarın
![]()
Amin insallah bitanemKiz ne cok hamis cikti bu ay masallah rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ve rabbim bn gibi bekleyen herkezin yawrulari olsun saglikli hayirli bi sekilde![]()
Senin gönlünün efendisini yesinler yaaaa kıyamam ne yaptın söyle hemen kızayım