Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bebiş tutunmaya çalıyordur. Benim olmadı ama çoğu arkadaşta regl ağrısı gibi ağrı oluyormuş inşallah seninde öyledirKuzu ara ara agrılarım oluyor sanki regl olacak gibi çok korkuyorum inşallah bi şekilde haber vericem
Allah razı olsun canım benim sağolBole seyler dusunme kuzum rabbim sagliginizi esirgemesin iyi dusun ii olsun![]()
Tamam inşallah hafta sonu yaparımİnsallah bebegimsen müsait oldugunda gebisliler listemizi ay ay düzenleyebilirmisin
![]()
İnşallah canım amin Allah razı olsun bütün hamişleri bebişleriyle birlikte Allah korusun inşallah isteyen herkesin de kucakları dolsunAllah korusun canim dikkat et kendine öyle düşünme iyi düsün iyi olsun dua et bol bol☺
Yani 6+1 de5+1 dik bugun doktor haftaya gel kalp atisina bakalim dedi bence duyulur![]()
İnşallah canım hayırlısı olsun kötü bir şey olmasın inşallah sağol kuzumAma kötü düsüncelere dalıp stres yapma kuzum bu seni ve bebegi kötü etkiler iyi düsünki iyi olsun insallah bence kendini fazla yormadan bekle pzartesiyi![]()
İnşallah benden önce anne olursunnnn sonra bana taktik verirsin![]()
Evettttt onuda atlattim mi icim rahatlar insallahYani 6+1 de![]()
Yok ya herkes kimyasal yaşamıyor. Hem senin takip edip bildiğin iki belki bilmediğin kimyasal gebeliklerin olmuştur.Evet olabilir aslında ama eşim kızıyor çok.kimyasal herkesin başına gelebiliyor diyor.hastaneye gidip durmamam gerekiyormus.akisina bırak diyo
Tesekkürler böcekli cicegiimmmTamam inşallah hafta sonu yaparım![]()
Ayyy insallah guzel sonuc olur bnde merak icindeyimKuzu ara ara agrılarım oluyor sanki regl olacak gibi çok korkuyorum inşallah bi şekilde haber vericem
İyidir insallah pipilinin anasıpipisiyle oynuyordur icerlerde parmagını emiyordur yivrim
dügün kacındaydı unuttum
Kacında yenilenecek cnm
Yormuyorlar dimi seniAllh seni napmya hic gulesim yoktu . Bu onumzdeki cuma kina. Pazar da dugun insllh.
Bende bu aralar aort damarımı cok hissediyorum gebeliktenmi yoksa sigaradanmı bilemedimyok daha yeniydi gebeligim. Hala da atio karnima baktgmda
Persembe gunu canim benimNe zaman öğrendin canımmm benim![]()
Valla yorulmuorm desem yalan olurYormuyorlar dimi seni
bittimi hazırlıklar![]()
Amin canim insAllahİnşallah canım amin Allah razı olsun bütün hamişleri bebişleriyle birlikte Allah korusun inşallah isteyen herkesin de kucakları dolsun![]()