• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amannn yok be hiç sanmıyorum ama inşAllah diyim yinede. Benim yaptığım, yaptırdığım, denediğim çoğu şey için şunu yaptım hamile kaldım diyen oldu ama bende hiçbirinde tık yok 🙈🤣🤣
Bende sürekli gittigim bi doktor vardı yumurta takibi yapılıyordu o gün de doktorum yoktu başka doktora gittim yumurtam oluşmamıştı doktorun bana verdiği morali görseniz diyordu kız ne takiyon kafana bosver kim bebek sorsa dusunmiyoruz de sen kocana yapıs zevkine yapın kız bol bol yapın sen zevk almaya bak 😂😂😂

Adet oldum karnım bianda ince bir sızıyla agrıdı wc girdim belimin sol tarafı biraz agrıdı birden geldi lekelenmeler😔

regl düzenim degisiyor neden 😳
Aylarca 20sinde gelen regl gecen ay 17sinde bu ay 14ünde gelmis oldu🙇‍♀️🙇‍♀️
sebebi ne olabilirki🙇‍♀️
Ay nanacim benim de düzenim şaştı.ama erken gelme sebebi biraz da stresten olabilir mı ki

Ben sana diyorum bak büyük ihtimal hamilesin, ben de hamileliğimde değişik değişik rüyalar görüyordum hep, rüyadaki dua kabul olur inş
Benimde hamile kaldığım ay herkes beni rüyasında ya hamile ya bebekli görüyordu

Ben birgebeningunlugu sayfasından alıyodum canm ordaki ablayla takip ediyorum ama olmadı yani bıraktım ovu yu da gelişi güzel ilişki, adeti beklememe, takmamaya çalışma stratejisini uygulamaya calisiyorum 😜🤣🤗
En doğrusu o canım, ben bir de takmamayı başaramasamda bir sonraki ay değil birkaç ay içinde gebelik olur diye umut edince olmuştu kendimi kasmamış oluyorum bu ay olmadı ama daha çok aylar var gibi yani, şimdi mesela ocak-şubata kadar kalırım inş diyorum bakalım olacak mı 😀

Ben sana diyorum bak büyük ihtimal hamilesin, ben de hamileliğimde değişik değişik rüyalar görüyordum hep, rüyadaki dua kabul olur inş
Keşke canım ya inan çok istiyorum ama rüyalarım hep böyle bu aralar.. Bacaklarım inanılmaz ağrıyor ateş basıyor arada az önce ölçtüm 36.5 çıktı göğüslerim inanılmaz ağrıyor belirti var ama hayal kırıklıgı yaşamaktan korkuyorum canım

Keşke canım ya inan çok istiyorum ama rüyalarım hep böyle bu aralar.. Bacaklarım inanılmaz ağrıyor ateş basıyor arada az önce ölçtüm 36.5 çıktı göğüslerim inanılmaz ağrıyor belirti var ama hayal kırıklıgı yaşamaktan korkuyorum canım
O zaman adet gününün geçmesini bekle canım hayal kırıklığı yaşama sonra gerçi belirtilerin var ama inşallah da bebise çıkar 💖

Benimde hamile kaldığım ay herkes beni rüyasında ya hamile ya bebekli görüyordu
Beni de geçen ay annem bebeğim olduğunu görmüş ama o çok düşündüğü için bilinçaltına yerleşmiş olabilir 😀😀 ben de kendim çift çizgi görüyorum ama gerçekte tek 😀rüyada tek çizgi görsem sevineceğim yani tersi çıkıyor diye 😂

İşte bunlar hamilelik belirtisi inş, benim de bu ay hiç ateşim yok sanki önceki aylar yüksek olurdu anlamadım bi garip, göğüs ağrım zaten yok arada sızlama oluyor ama hemen geçiyor. Senin az kaldı haftaya test yaparsın..

Beni de geçen ay annem bebeğim olduğunu görmüş ama o çok düşündüğü için bilinçaltına yerleşmiş olabilir 😀😀 ben de kendim çift çizgi görüyorum ama gerçekte tek 😀rüyada tek çizgi görsem sevineceğim yani tersi çıkıyor diye 😂
Olabilir tabi bilinç altıda bize oyun oynuyor bazen... inşallah kasım ayı da bize beretli olur bebis bekleyenler ❤❤

İşte bunlar hamilelik belirtisi inş, benim de bu ay hiç ateşim yok sanki önceki aylar yüksek olurdu anlamadım bi garip, göğüs ağrım zaten yok arada sızlama oluyor ama hemen geçiyor. Senin az kaldı haftaya test yaparsın..
Aynen canım yapıcam test erken yapmak istemiyorum🙏Senin geçmiş miydi günün canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X