• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende yavas yavas tüp bebege dogru ilerliyorum canim. Bende tüp bebek nasil oluyor hic bilmiyorum. Artik gerek duyarsam ögrenicez inceliklerini
Bende yavas yavas tüp bebege dogru ilerliyorum canim. Bende tüp bebek nasil oluyor hic bilmiyorum. Artik gerek duyarsam ögrenicez inceliklerini
insAllah gerek duyamadan hamile kalirsin canim ☺

Canım nereye gideceğimi şaşırdım.kadin doğuma sadece hamile olanlari alıyoruz dedi kadın arastrma hast.de.genetiktenn mı alsam olur mu ki

Valla canim bence önce kadin doguma git tekrarlayan kimyasal gebeliklerim var dite. Zaten onlar talep ediyor. Direkt olarak genetigede randevu alabilirsin.

Bnm de duzensizlesmisti cnm. Bazen gercktn hamile kalinacgi icin duzenszlik oluo . Bide hava degisimi falan fistan. Insllh baska bisy deildir
Bunu bende okumustum hatta demiştim bir kere hamileleikten önce düzensizleşen adetler genelde rahim kendini hazırlıyor derler 🤗 benimde 2 ay gecikiyordu mesela son 2 aydır seninde lekelenme oluyor olabilir yani🤔🤔😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X