• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç bir belirtim yok geçen ay da yoktu oldum ondan önceki ay vardı yine oldum☺tek fark genelde süt beyazı akintim vardı bu defa kuru baya bugün test yptim negatif çoğunun 4 5 kala çıkıyor bende cuma leke gelip cumartesi adet olucam eğer günüm geçerse o man test yprim ama adet olucam öyle hissediyorum
benim bugün yumurta akı kıvamında akıntım geldi ama lila gibi kahveye dönük rengi vardı galiba yine adet olucam böyle olduğunda regli geliyor çünkü

Kuzum kasık ağrımm azaldı ama batmalar var değişik yani nasıl anlatsam bilmiyorum bide akıntım var böyle beyaz süt kesiği gibi miğdemde de inanılmaz yanma var bulantımda var valla bu kadar şeyede hamile değilsem giderim bu diyardan 😂
gitme gitme canım sağlık olsun. benim bu ay için umudum çoktu hevesim çoktu bu ay için farklı planlarım vardı ama tutmadı. benim bugün yumurta akı kıvamında akıntım geldi ama lila gibi kahveye dönük rengi vardı galiba yine adet olucam böyle olduğunda regli geliyor çünkü

Adet oldum karnım bianda ince bir sızıyla agrıdı wc girdim belimin sol tarafı biraz agrıdı birden geldi lekelenmeler😔

regl düzenim degisiyor neden 😳
Aylarca 20sinde gelen regl gecen ay 17sinde bu ay 14ünde gelmis oldu🙇‍♀️🙇‍♀️
sebebi ne olabilirki🙇‍♀️
Benimde seninkine çok benziyordu geçen ay 18di ondan önce 20, bu ayda 17 gibi bekliyordum yumurtam erken çatlamış yani 14 te gelicekti regl eğer olsaydım, bende bazılarından öyle duymuştum bebek yer arıyor diye filan ama inşallah öyle olur :)

Kızlar ben bu ara çok değişik rüyalar görüyorum. Bu gecede rüyamda akrabamızın yeni doğmuş kızı var bebek görmeye gidiyormusum oradaki hala bana dualar ediyormuş Allah sanada bir bebek nasip etsin diye ama içten ediyordu baya çok etkilendim 🙄🙏🙏
Geçen hafta bende annemde hep bebek rüyaları gördük, annem eve bir kız bebek geliyor dedi, ben abimin kızı oluyor diye gordum ve çift çizgi çıkan testler filan gordum, insan bi umutlanıyor ama yinede ruya diyordum. Ama annem gördüğü için umudum vardı:)

Geçen hafta bende annemde hep bebek rüyaları gördük, annem eve bir kız bebek geliyor dedi, ben abimin kızı oluyor diye gordum ve çift çizgi çıkan testler filan gordum, insan bi umutlanıyor ama yinede ruya diyordum. Ama annem gördüğü için umudum vardı:)
InsAllah en kisa zamanda sizde hayirli haber alirsiniz canlarim dua edin bol bol Rabbim yardimciniz olsun 🤲

Kuzum kasık ağrımm azaldı ama batmalar var değişik yani nasıl anlatsam bilmiyorum bide akıntım var böyle beyaz süt kesiği gibi miğdemde de inanılmaz yanma var bulantımda var valla bu kadar şeyede hamile değilsem giderim bu diyardan 😂
kuzum günlerimiz aynı
bende aynen sen gibiyim
kasık ağrım hafifledi
ama bugün ilginç bir baş dönmem var vertigo olmadıysam hamileyimdir :halay:
değilsem bende seninle gelebilirmiyim o diyara:halay:

Bende bu ay 2gunde bir iliski deniyorum. Bu haftada gün asiri degerlendircem.
Eşimin işleri yine yoğundu bu ay yine sadece ovu zamanını değerlendirdik öncesi ve sonrası yoktu sadece 2 gün değerlendirdik ve o da gün aşırıydı, ilk öğlen test yaptım ovu pikti sonra akşam yaptım ovu yine pikti değerlendirdik, sonra ertesi gün ovu yine pikti, akşam yine yaptım baktım siliklesmis eşimde uyumuştu o zaman dedim sabah değerlendirelim, ondan sonrada daha uygun zamanımız olmadi, ovu takibi önemli bence

Kızlarr günaydın yaa benim başım geceden beridir felaket ağırıyor ne içmem lazım yardım edin bana lütfen 😭😭

Bugünkü testim canlar koyuluk var dimi erken gebelik testi ine göre ☺️

Eklentiler

• IMG_20191015_110825.webp
    IMG_20191015_110825.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 38
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X