• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oncelikle gecmis olsun canim bana parol agri kesici verdiler baska agri kesici icme dediler cok agriyorsa bitane parol agri kesici icebilirsin
Çok sağol canım evet ya aşırı ağırıyor gözlerime atıyor ağrısı resmen beynim dökülecek gibi hissediyorum eşimi beklemem lazım evde yok eczanede uzak 😭😭

Hadi bakalım erkenden kan bakmakta zor oluyor yükselmesini bekliyorsun :) ilk gebeligimde 37 gibi bişeydi sürekli kan veriyordum, ikincide hemen vermedim bi gittim 1200 olmuştu:)
Ayy hiç sorma heyecanımıza yenik düşüyoruz işte meraktan tecrübe edinmişsin artık ikincisinde da ☺️☺️

benim bugün yumurta akı kıvamında akıntım geldi ama lila gibi kahveye dönük rengi vardı galiba yine adet olucam böyle olduğunda regli geliyor çünkü
Benimde adet olacağım zaman olan şeyler var hep onlar oldu muhtemelen olucam 4 günüm var ama benim oncesi lekem gelir bakalım cuma gunu belli olur artık bir de bilmiyorum hayal kırıklığı belki kötü düzenli adet görmek iyi bişey ama en azından o duyguyu heyecanı bile yaşayamıyor olmak kötü hani hic gecikme yok zınk diye geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X