• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
H
Benimde adet olacağım zaman olan şeyler var hep onlar oldu muhtemelen olucam 4 günüm var ama benim oncesi lekem gelir bakalım cuma gunu belli olur artık bir de bilmiyorum hayal kırıklığı belki kötü düzenli adet görmek iyi bişey ama en azından o duyguyu heyecanı bile yaşayamıyor olmak kötü hani hic gecikme yok zınk diye geliyor
hakkmızda hayırlısı canım o zaman ama şuan çok üzgünüm :(

Ayy ben duz duvara tirmaniyorum dedim dun doktora ben bu icimdekini ogrendigimden beri kocama hasretim artik siftah yapiyim mi yok dur kalp atisini duyalim sonra dedi canim kocam kedi gibi yatiyo mirliyoda bi gidisini sevemedim tirnaklari cikicak diyeee ayyyyy fasulyeeee baban cok fena annecimm artik duyur bize kendini :mad:
Ah canim ah biz napalim 1 bucuk ay gecti ve simdide yasak iliski benim kocisin sesi cikmiyor canim 🤣🤣

Hadi bakalım erkenden kan bakmakta zor oluyor yükselmesini bekliyorsun :) ilk gebeligimde 37 gibi bişeydi sürekli kan veriyordum, ikincide hemen vermedim bi gittim 1200 olmuştu:)
Ne kadar sonra okaaar yükseldi canımm..bende ilk kan verdim 42 çıktı 1hafta sonra verdim yani dün bakalım nekadar yükselicek burda kan merkeze gidiyor ordan buraya geliyor sonuçlar

Kizz benimkide oylee mirliyo sadece ozledim diyo hadi diyorum yok fasulyeye bisey olur diyoo dedim ne seye geliyosun ne digerinee 😂😂
😂😂 benim adam özledim bile diyemiyor cunku ben hergun özledimm diyorumm yapcek bisey yok diyor yazik garibimm 🤣😂😂

😂😂 benim adam özledim bile diyemiyor cunku ben hergun özledimm diyorumm yapcek bisey yok diyor yazik garibimm 🤣😂😂
Ayy hamis kaldiktan sonra hormonlarin bana verdigi yetkiye dayanarak dedim ki bak illa gol olmasin ama bi sahaya cik iki isin tamam sonra mac iptal olurr bana misin demedi ama iki gundur isiniyo sonra mac iptal oluyo :rolleyes: :rolleyes: İyiyim o yuzden ama hala duz duvar ♥️ Ben

Ayy hamis kaldiktan sonra hormonlarin bana verdigi yetkiye dayanarak dedim ki bak illa gol olmasin ama bi sahaya cik iki isin tamam sonra mac iptal olurr bana misin demedi ama iki gundur isiniyo sonra mac iptal oluyo :rolleyes: :rolleyes: İyiyim o yuzden ama hala duz duvar ♥️ Ben
Sanirimm bende öyleyim esime diyorum gel yapalim bisey olmaz oda olmaz diyoo kaldik ole duvarda tirmanamaz oldukk 😂😂 aman ya bebegimiz hayirlisiylq saglikli sekilde buyusun gelissinde beklicez mecburuz bilmiyirum doktor ne zaman izin verirse artik ☺🤦‍♀️

Sanirimm bende öyleyim esime diyorum gel yapalim bisey olmaz oda olmaz diyoo kaldik ole duvarda tirmanamaz oldukk 😂😂 aman ya bebegimiz hayirlisiylq saglikli sekilde buyusun gelissinde beklicez mecburuz bilmiyirum doktor ne zaman izin verirse artik ☺🤦‍♀️
Sabir anacim sabir maca cikacagimiz gunlerde gelicek devre arasi 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X