• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bende 21 inci gün görmüştüm 22 de çatlamıştı belki seninde bi kaç güne koyulaşır belli mi olur benim adetime bi hafta kalmıştı ben yumurtlamayı gördüm

Insallah canim yıldim valla.1 2 ay ara verip tahlillerimi tekrarlaticam.

Kızlar ben 2 ay ara vermeye karar verdim. Kafamda sadece bebek düsüncesi varken hicbir seye odaklanamiyorum. Spora yazildim birde nezamandir epilasyon istiyordum epilasyon yaptircam. Yilbasindan sonra 1 asilama denicem. Hakkinizi helal edin.

Benim aslında 4 aydır cun

Benim 2 aydır erken geliyor ondan önce de 2 kimyasalda geç olmuştu düşük olduğu için
Dün gece burada bir topik buldum reglde düzensizlikler olunca hamile kalanlar cok olmus o topikte. Bulursam burada paylasırım cicegim. Erken yada gec gelmesi farketmiyor cogu gebeydi🥰 İnsallah bizlerinde öyle olur🤲

Kızlar ben 2 ay ara vermeye karar verdim. Kafamda sadece bebek düsüncesi varken hicbir seye odaklanamiyorum. Spora yazildim birde nezamandir epilasyon istiyordum epilasyon yaptircam. Yilbasindan sonra 1 asilama denicem. Hakkinizi helal edin.
İki ay icinde herhangi bir gelisme olursa bilgi verirsin bizlerede canım nasıl istersen 😇 bizi unutma😘 helal olsun😇

Kiz benimde reglim duzensizlesti evlenince o yuzden ovulasyon deniyodum hatta pik olmamis dediler bana ama ben yine de degerlendirdim :rolleyes: :rolleyes: Amac bebe şeappmak sahane 😂😂 neyse sonuc olarak hamis kaldim 🤭

Benimde yeni bitti kirmizilar kurtJ sonrasi yarin dra gitcem bakalim ne zaman basla diycek calismalara
Valla ben daha hiç gitmedim doktora canım bana 2 ay bekle yeter demişti zaten kırmızılar bitene kadar iki ayı bulurum hemen baslayacam hiç beklemeye niyetim yok eskiler dusugun bi ayağı içerde kalır diyorlar inşallah da öyle olur da hemen gelir bebislerimiz... seninde basın sağ olsun canım çok zor bilirim Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Kiz benimde reglim duzensizlesti evlenince o yuzden ovulasyon deniyodum hatta pik olmamis dediler bana ama ben yine de degerlendirdim :rolleyes: :rolleyes: Amac bebe şeappmak sahane 😂😂 neyse sonuc olarak hamis kaldim 🤭
Ay insallah yaaaa darısı bizlere olsun insallah🤩🤩

morelim çok bozuldu önce yumurta akı kıvamında akıntı geldi ve renginde kahve tonundaydı aradan 1 kaç saat geçti peçete sildim açık penbe akıntı geldi 1 - 2 saat geçti şuan gelen giden yok henüz bekliyorum kara kara :'( benimde 19 olmam gerekirdi şimdiden leke geldi 4 gün öne kayıyor N Nana Ana galiba umarım devamı gelmez ama gelicek gibi 1 kaç gün önce hafif karnımda sızı vardı ama şuan hiç ağrım felan yok beklemedeyim dr. adetin 3 günü gel diyor cumartesi yada pazar den gelirse ne yapıcam peki nasıl test yapılacak

Haha olur mu olur bu kadar üst üste olması bilemedim valla😂😂
Malesef olamaz canım cok sükürki bugün regl kanamam olması gereken gibi oldu lekelenme olmadı cok mutluyum🤣 yapısıklıktan yada kisstten korkuyordum dra gidecektim neyseki gerek kalmadı😇

Valla canim bence önce kadin doguma git tekrarlayan kimyasal gebeliklerim var dite. Zaten onlar talep ediyor. Direkt olarak genetigede randevu alabilirsin.
Canım gittim zaten özelde kadın doğuma.arastrma hastanesine git testi yaptir dedi burada 2.500 lira dedi.Ben genetik e randevu alicam en iyisi

Ne kadar sure yasakti ki canimm ☺
Doğuma kadar :) 26.haftaya kadar hep kanamam vardı 28.haftada da suyum gelmeye başlamıştı o yüzden hep yasaktı, ikinci gebelikte öyle kanamalıydı zaten 19+5 te suyum tamamen geldi ve bebeği kaybettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X