• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanirimm bende öyleyim esime diyorum gel yapalim bisey olmaz oda olmaz diyoo kaldik ole duvarda tirmanamaz oldukk 😂😂 aman ya bebegimiz hayirlisiylq saglikli sekilde buyusun gelissinde beklicez mecburuz bilmiyirum doktor ne zaman izin verirse artik ☺🤦‍♀️
Heralde bi benim doktor mu normal değil anlamadım hamilelik süresince 9aya kadar ilişki serbest dedi yok ilk 3 ay yapma falan demedi hatta korunmanıza bile gerek yok dedi ama herkesten aksini duyuyorum.

Heralde bi benim doktor mu normal değil anlamadım hamilelik süresince 9aya kadar ilişki serbest dedi yok ilk 3 ay yapma falan demedi hatta korunmanıza bile gerek yok dedi ama herkesten aksini duyuyorum.
Canim benim gebeligim tüp bebekle oldu tedeviye basladik yasakladilar zaten yumurtaya zarar veriyomus falan diye gebelik olustunu ogrendim simdide yasak dediler 🙄

Kizlar bugun reglinin 22.günü yine silik cikti ovulasyon testim. Bu ay yumurtlama yok belli oldu

Şimdi bu 3. Ama yine gittim erkenden verdim ama bunda durum biraz farklıydı ikinci gebeliğimi öğrendim hemen aileme söylemek istemedim ama eşim dayanamadı hemen annemleri aradi söyledi tabi çok mutlu oldular ve 3 gün sonra babam vefat etti 😔😔 iyiki söylemişiz dedik o yüzden artık birşeyleri ertelememeye calisiyorum
Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun canım aynen bazı şeyleri zamanında öğrenmek lazım söylemek lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X