- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.211
- 158
Yok kizz biraksan gunun yarisindan fazlasini uyuyarak geciririmCok hareketli bir ortamdamı calısıyorsunki
Gidince yatma yap![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kizz biraksan gunun yarisindan fazlasini uyuyarak geciririmCok hareketli bir ortamdamı calısıyorsunki
Gidince yatma yap![]()
Benimki üstten koyu alttan silik olmuştu canım c bile tam koyu değildi yani ovulasyon testlerimi ablama gönderdim olsaydı yapardım bi tane senin içinŞimdi bi daha yaptım bak bu da bozuk gibi
Senin böylemiydi kuzum daha mı koyuydu
İdare ediversinler gariYok kizz biraksan gunun yarisindan fazlasini uyuyarak geciririmsabah 8.30 da basliyo mesai ben hergun 10.00 da anca geliyorum
![]()
Ben kocami parcalicam dun yine kavga cikarttim dedim cocugu anamin evinde dogurucam gidicem burdan sonra kedi gibi geldi ayak ucuma agladi kiyamadim bende agladim sarildi sarildim sonra itekledim geri dedim yaklasmaDuygu degisimi yasiyoruz agliyoruz falan ☺ amin canimm
Yokkk calisanlara kotu ornekmisim valla bilmiyom nolcakİdare ediversinler gari![]()
İnsallah balimAminn aminnn inşallah![]()
Hicbirsey yapamazlar bosverYokkk calisanlara kotu ornekmisim valla bilmiyom nolcak![]()
Ay nana inşallah önümüzdeki aya allah bize de yazmistir inşallah hayirlisi ileDüzensizlik olunca bebek yer arıyor derlermis canım kısmet bakalım önümüzdeki aya gebe cıkarız insallah
Pıhtılasma olagan bir durum canım onu hic karıstırma bebege yorma![]()
İnsallah kuzucum yaAy nana inşallah önümüzdeki aya allah bize de yazmistir inşallah hayirlisi ile
@Nana2222 canımmm bu hamileler en son adet gördüğü tarih yazılmıyormu benmi yanlış biliyorum acabaaBenimkide 18 eylül :)
Ay Allahim siz nasil ciftsiniz bole ama cok tatlisiniz evin aglagi benimdir esimin agladigini gormedim hicBen kocami parcalicam dun yine kavga cikarttim dedim cocugu anamin evinde dogurucam gidicem burdan sonra kedi gibi geldi ayak ucuma agladi kiyamadim bende agladim sarildi sarildim sonra itekledim geri dedim yaklasmabu 8 ay nasil gecicek bilmem insallah tek parca kalir canim kocam
![]()
Benimde beklenen adet tarihi yazılı 8 Ekim@Nana2222 canımmm bu hamileler en son adet gördüğü tarih yazılmıyormu benmi yanlış biliyorum acabaaEn son 13eylül sat ama listeye 11ekim yazılı(bat ydi) kafam değişik
![]()
Kaç dakika sonra çıktıKızlar sabah yaptığım test
şimdi eve geldim bariz çizgi oluşmuş
Daha önce den de testlerim var onlara baktım böyle bi kuruma yok onlarda hiç çizgi yok Allahım inşallah vardır 4 günüm var daha bugünde adet ağrım var biraz
Kaç dakika sonra çıktı
Doktorlar sat tarihini yazıyorya çünkü beklenen adeti olmuyoruzya hamile oluncaBenimde beklenen adet tarihi yazılı 8 Ekim. Kafalar iyice karıştı
sat mı bat mı
![]()
Canim en son boşaldigi tarihin ertesi gunu 1 oluyorKızlar spermiogram testinden önce perhizi nasıl sayıyoruz
Ah kuzum kiyamam.hakkimiz varsa helal olsun sen de hakkını helal et.Ben de bu pihtilasmayi yaptircam.sonra kafam rahat devam edicem.hepimiz için hayırlısı olsun.Kızlar ben 2 ay ara vermeye karar verdim. Kafamda sadece bebek düsüncesi varken hicbir seye odaklanamiyorum. Spora yazildim birde nezamandir epilasyon istiyordum epilasyon yaptircam. Yilbasindan sonra 1 asilama denicem. Hakkinizi helal edin.
Aynen doktorum da aynısını dedi ama düştüğünün üzerinden 5 ay geçti hamile kalamadım rahim filminden sonra daha kolay hamile kalınır dediler filmden de 2 ay geçti iyice psikolojim bozulduAnladim canim bidaha gebeliginle birlikte kan sulandirici kullanman lazim o zaman canim