• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Duygu degisimi yasiyoruz agliyoruz falan ☺ amin canimm
Ben kocami parcalicam dun yine kavga cikarttim dedim cocugu anamin evinde dogurucam gidicem burdan sonra kedi gibi geldi ayak ucuma agladi kiyamadim bende agladim sarildi sarildim sonra itekledim geri dedim yaklasma 😂😂 bu 8 ay nasil gecicek bilmem insallah tek parca kalir canim kocam 😂😂

Ben kocami parcalicam dun yine kavga cikarttim dedim cocugu anamin evinde dogurucam gidicem burdan sonra kedi gibi geldi ayak ucuma agladi kiyamadim bende agladim sarildi sarildim sonra itekledim geri dedim yaklasma 😂😂 bu 8 ay nasil gecicek bilmem insallah tek parca kalir canim kocam 😂😂
Ay Allahim siz nasil ciftsiniz bole ama cok tatlisiniz evin aglagi benimdir esimin agladigini gormedim hic 😂

Kızlar sabah yaptığım test 🤗
şimdi eve geldim bariz çizgi oluşmuş

Daha önce den de testlerim var onlara baktım böyle bi kuruma yok onlarda hiç çizgi yok Allahım inşallah vardır 4 günüm var daha bugünde adet ağrım var biraz

Eklentiler

• 2019-10-15 17.48.47.webp
    2019-10-15 17.48.47.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar ben 2 ay ara vermeye karar verdim. Kafamda sadece bebek düsüncesi varken hicbir seye odaklanamiyorum. Spora yazildim birde nezamandir epilasyon istiyordum epilasyon yaptircam. Yilbasindan sonra 1 asilama denicem. Hakkinizi helal edin.
Ah kuzum kiyamam.hakkimiz varsa helal olsun sen de hakkını helal et.Ben de bu pihtilasmayi yaptircam.sonra kafam rahat devam edicem.hepimiz için hayırlısı olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X